Cristian Popescu Piedone a facut anuntul din inchisoare: „Sfanta Fecioara Maria a vrut sa-mi bucure sufletul”

Chiar daca se afla in inchisoare, pentru Cristian Popescu Piedone a fost o zi speciala. A fost ziua fiicei sale, Ana Maria, iar fiul lui, Vlad Popescu Piedone, si-a anuntat candidatura la Primaria Sectorului 5.

Astazi, in zi sfanta, am trait emotii pe care nu credeam sa le traiesc. Pe o parte ca-i ziua fetei mele, Ana-Maria, si eu nu sunt langa ea, acasa, iar pe de alta parte pentru Vlad, baiatul meu, care mi-a demonstrat astazi ca am toate motivele sa fiu mandru.

La multi ani, scumpa mea Ana-Maria. Te iubesc, draga mea copila! Va iubesc pe toti, asa cum stiti ca va iubesc! La multi ani, Marie, Marina, Mariana, Mariuta! La multi ani, Marine, la multi ani, Mariane! Pe aici, bucuriile sunt rare spre deloc… Ca la puscarie!

Astazi, insa, Sfanta Fecioara Maria a vrut sa-mi bucure sufletul cu vesti bune despre baiatul meu si comunitatea mea draga!

Aud ca te iubeste comunitatea din Sector, Vlad, tata! Sunt mandru sa aflu ca vreo mie de oameni buni au fost, astazi, alaturi de tine! Ca s-au strans atat de multi oameni pentru tine incat nu a mai fost loc in sala. Ca te-au asteptat, tata, pe holuri, numai sa te salute si sa iti stranga mana. Ma bucur, Vlad, tata! Stiu ca ti-au fost alaturi si mama ta, sotia si copiii. Stiu ca au plans si ei cand au vazut atat de multa iubire din partea oamenilor. Ti-am spus-o fata in fata, ti-o repet parinteste: Sa lupti mereu pentru oameni si sa nu-i dezamagesti niciodata!!!

Stiu comunitatea Sectorului 5! Si tu o stii prea bine, baiete! Doi ani de zile am muncit pe branci! M-am luptat cu oricine s-a opus dezvoltarii acestui sector! Am vrut sa fac multe, dar… n-a mai fost timp! Tu, Vlad, ai tot timpul din lume sa aduci confort si mandrie in aceasta minunata comunitate batjocorita vreme de 30 de ani! Pentru oameni, pentru fiecare bloc, pentru fiecare casa, pentru fiecare strada, sa lupti, Vlad! Sa lupti drept si sa ramai, mereu, drept! Impreuna cu oamenii, vei reusi sa faci ceea ce eu am visat: Sectorul 5, cel mai bun loc in care sa traiesti! Tu, Vlad, si comunitatea Sectorului 5 puteti face imposibilul… posibil! Cu respect pentru oameni si tara, Piedone NEVINOVAT”, a spus Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

laur