Cristina Ciobănașu, în lacrimi pe Internet! Ce a făcut-o pe vedetă să plângă: „Va rămâne în sufletul meu și va avea un loc special întodeauna”

Cristina Ciobănașu s-a afișat cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare. Cântăreața a povestit că a trăit o emoție atât de puternică, încât nu a mai putut să se concentreze la condus și a tras mașina pe dreapta. Iată ce a făcut-o pe vedetă să plângă!

  • Cristina Ciobănașu, în lacrimi pe Internet!
  • Ce a făcut-o pe vedetă să plângă?

Cristina Ciobănașu a avut o evoluție demnă de lăudat. De când a debutat în carieră, frumoasa artistă a arătat că este o persoană muncitoare, care face orice pentru a-și îndeplini cele mai mari dorințe. Astfel, de la simpatica puștoaică din serialul care a făcut-o celebră, vedeta a devenit acum o domnișoară în toată firea, la fel de frumoasă și de ambițioasă.

Cristina Ciobănașu, cu lacrimi în ochi, după ce și-a adus aminte de perioada „Lala Band”

Cu toate că au trecut mai mulți ani de când serialul respectiv s-a terminat, Cristina Ciobănașu își amintește și acum cu mare drag de colegii ei, de fapt, de tot ce ține de „Lala Band”. De curând, vedeta a postat mai multe filmulețe pe Instagram prin care le spunea fanilor, cu lacrimi în ochi, că și acum este la fel de emoționată când se gândește la acea perioadă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.