Cristina Șișcanu a intrat în „în gura” fanilor de pe Instagram. Ce gafă a făcut vedeta

Cristina Șișcanu a intrat în „în gura” fanilor după ce a făcut o gafă pe Instagram. Vedeta a postat o imagine în costum de baie pe contul ei de social media, iar prietenii virtuali ai vedetei au taxat-o imediat. În fotografie, fanele soției lui Madalin Ionescu, au reușit să remarce un detaliu rușinos.

Cristina Șișcanu, scandal pe Instagram

Mai multe femei care o urmăresc pe Cristina Șișcanu pe Instagram, au spus că vedetei i se vede marginea de la absorbant și că este total nepotrivit să posteze o așa fotografie.

 ”Ce aveți pe picioare ??????????/ Nu sunt răutăcioasă, dar e prea editată poza. La picioare se vede urât tare../ Doamne Cristina șterge poza de la jumate în sus că se vede f urat/ Vai de capul meu ???? lasă editarea, ești frumoasa naturală!/ Se vede marginea albă de la tampon pe slip”,  sunt doar câteva reacții din mediul online.

Cristina Șișcanu a reacționat și a lămurit pe toată lumea că nu este vorba nicidecum de un absorbant.

”Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic să faceți zoom mai mult. Cum vă gândiți că aș putea să mă postez cu absorbantul la vedere? Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie” a spus soția lui Mădălin Ionescu.

Ce vârstă are Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu este născută pe 3 noiembrie 1984 în localitatea Ungheni din Republica Moldova. Aceasta este soția omului de televiziune Mădălin Ionescu din anul 2011. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Petra. Pentru o perioadă de timp, atât Cristina cât și Mădălin s-au retras din lumina reflectoarelor și și-au indrepat mai mult atenția către familie.

Ajunsă la vârsta de 36 de ani, fosta vedeta Kanal D a mai moderat o emisiune de pe Facebook. Imediat după a participat la show-ul “Bravo, ai stil” unde a fost de mai multe ori în centrul atenției.

Cați copii are Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu are cu Mădălin Ionescu o fetiță pe nume Petra. Fostul prezentator de la Kanal D mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară. Acesta are probleme de sănătate de când era mic din cauza unui vaccin.

Filip Ionescu a fost crescut de mama sa vitregă, pentru care este ca și propriul copil. Cristina Șișcanu a dezvăluit că adolescentul nu are niciun prieten “normal”, el fiind foarte afectat după o traumă petrecută când avea șapte sau opt ani.

“A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înţelegeau foarte bine şi erau de nedespărţit. La un moment dat însă, fratele băieţelului l-a certat de faţă cu Filip. I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbeşte bine, că nu ţine obiectele cum trebuie în mână. Iar puştiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit. A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. Din momentul acela, când a fost jignit aşa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special. Din când în când mai merge cu mama în Moldova, de unde sunt eu, şi acolo se simte bine, în largul lui, că oamenii sunt mai calzi şi primitori”, a declarat Cristina Șișcanu la acea vreme.

Recent, Cristina Șișcanu a fost criticată de fanii ei de pe Instagram din cauza unei imagini controversate.

laur