CTP, atac devastator după ieșirea lui Klaus Iohannis: ”Trebuia să anunțe carantina totală” Ce ii reproseaza presedintelui..

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis după ieșirea președintelui de marți. CTP îl numește ”Robot Defect” pe șeful statului și îi reproșează că nu a anunțat o carantină totală la nivel național.

Marți, după cea mai neagră zi din pandemie, Klaus Iohannis a ieșit public și a anunțat că în România sunt necesare noi restricții pentru a slăbi intensitatea valului 4 al infectărilor cu Covid-19.

La scurt timp după anunțul președintelui, gazetarul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac devastator la adresa lui Iohannis.

Într-un articol intitulat ”Robotul Defect mănâncă zile”, CTP spune că ”singurul lucru pe care-l avea de făcut șeful statului eșuat era să anunțe stare de urgență, carantină totală, măcar 14 zile, singura cale pentru a mai salva niște vieți

CTP, după declarațiile lui Klaus Iohannis: ”Robotul Defect mănâncă zile”

La începutul declarației sale de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a citit cifrele cutremurătoare ale zilei, încercând astfel să transmită o stare de emoție.

Asta nu l-a impresionat însă și pe Cristian Tudor Popescu. Acesta a rămas impasibil la discursul șeful statului și spune că ”Robotul Defect ne-a oferit o lacrimogeană despre inimile de români, compusă de scriecii de la Cotroceni și citită de pe prompter

Președintele Iohannis ne dă de veste că are de gând să se pregătească pentru a începe demararea unei convocări a factorilor de răspundere guvernamentali, ca să se vorbească discuții pentru luarea unor măsuri – mâine.

Astă-seară, Robotul Defect ne-a oferit o lacrimogeană despre inimile de români, compusă de scriecii de la Cotroceni și citită de pe prompter. Până mâine mai trece o zi – asta înseamnă încă 500-600 de morți.

E o vorbă românească, mi-ai mâncat zilele. Președintele mănâncă zile. A dat o săptămână partidelor să mediteze înainte de consultări – câți morți înseamnă asta? L-a desemnat pe Cioloș, știind foarte bine că urmează zece zile de pomană – de pomana morților, 5.000.

Incredibil, Robotul Defect ne vorbește acum de vaccinare. Astă-vară, câte ședințe din astea în care să întrebe de stadiul pregătirilor pentru valul 4 a făcut?”, scrie CTP pe site-ul Republica

laur