Cu câți BĂRBAȚI s-a culcat de fapt GABRIELA CRISTEA! TAVI CLONDA este șocat

Gabriela Cristea a avut câteva relații amoroase mediatizate. Vedeta a avut parte chiar și de relații tumultoase care nu s-au încheiat amical.

Acum, însă, Gabriela este o femeie liniștită, la casa ei, alături de Tavi Clonda.
Gabriela Cristea numără trei relații asumate și oficiale, adică cele au atras atenția publicului, dar se zvonește că numărul relațiilor amoroase ar fi mai mare. Gurile rele spun că vedeta a avut 7-8 relații de fapt, cele mai multe dintre ele când se afla la început de carieră.

Secretul iubirii dintre ei, răbdarea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, după relația de 8 ani. Cei doi au devenit părinți, iar recent, Tavi Clonda a vorbit despre secretul căsniciei fericite.

„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic.

Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge.

Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală să fie activă și după ce apar copiii și niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață”, a spus Tavi Clonda, într-un interviu recent, conform cancan.ro.

laur