Cu ce cadouri de lux a fost răsfățată Anamaria Prodan de ziua ei.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din România, care nu se lasă doborâtă de nimeni și nimic, oricâte lovituri i-ar da viața. Însă, pentru reușitele ei, frumoasa impresară este răsplătită așa cum se cuvine, iar SpyNews.ro vă spune și cum. Ce daruri incredibile a primit soția lui Reghecampf și cât au costat acestea?

Cu ce cadouri de lux a fost răsfățată Anamaria Prodan
Sexy-impresara a primit cele mai scumpe daruri
Cât au costat surprizele din partea persoanelor dragi
Anamaria Prodan și-a sărbătorit aniversarea celor 48 de ani într-un mod inedit, însă nu cu mult diferit față de cum era de așteptat. Deși este pandemie, nimic nu a putut să o oprească pe sexy-impresară din a-și sărbători ziua de naștere alături de prietenii cei mai dragi și familie, unde altundeva dacă nu chiar la un restaurant de lux din Dubai.

Cum era de așteptat, soția lui Laurențiu Reghecampf a fost asaltată de cadouri de zeci de mii de euro încă din primele minute de când a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, chiar dacă nimeni niciodată nu ar putea crede că atâția ani are, mai ales după felul în care arată.

„Sunt toți prietenii dragi lângă mine. Am primit foarte multe cadouri, chiar acum vreo 10-15 minute mă uitam și le desfăceam cu prietenele, dar mi-am dorit telefonul nou. Îmi doresc sănătate multă, îmi doresc familia fericită, sănătoasă, mulțumită, cam astea am ajuns eu să-mi doresc pentru că Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat.”, a spus Anamaria Prodan la Showbiz Report.

Cu ce cadouri de lux a fost răsfățată Anamaria Prodan de ziua ei

Potrivit unor surse apropiate Aneimaria Prodan, frumoasa și singura impresară de fotbaliști din România, chiar a primit ceea ce și-a dorit cel mai mult, și anume ultimul model de telefon Iphone 12 Pro, personalizat special pentru ea cu piele naturală de crocodil, din platină și accesorizat cu aur alb, mai multe seturi de bijuterii scumpe, eșarfe colorate de la celebra firmă Channel, mult iubită de vedetă.

Acestea, însă, nici nu se copară cu gențile scumpe pe care le-a primit, și anume un model alb al unei poșete Hermes Birkin, cu o valoare cuprinsă între 9.000$ și 40.000$, dar și una gri, model Hermes mini Kelly-toy, pentru care s-a plătit o sumă cuprinsă între 9.000$ și 40.000$.

Nu ne mai miră nimic în materie de lucruri scumpe în ceea ce o privește pe Anamaria Prodan, mai ales că, fiind vorba despre o ocazie atât de importantă ca ziua de naștere, blondina a meritat tot răsfățul primit, atât din partea soțului iubitor, al copiilor, care îi demonstrează zi de zi cât de mult o iubesc și o apreciază, cât și din partea prietenilor apropiați, care au fost de nelipsit de la petrecerea de fițe.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *