Cu ce se ocupă și cum arată Mihaela Tatu după ce a decis să renunțe la televiziune

Mihaela Tatu a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii de 3 ori femeie. Deși extrem de iubită de telespectatori, ea s-a văzut nevoită să renunțe la televiziune din cauza unor probleme de sănătate.

Dar Mihaela Tatu nu s-a lăsat doborâtă de acestea și a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate, acestea fiind pasiuni mai vechi ale sale.

Când am renunțat la contabilitate, la vârsta de 30 de ani, și mi-am dorit să ajung în radio, am făcut-o pentru că îmi doream să spun povești copiilor. Ei au ajuns la concluzia că am o voce deosebită și atunci m-au pus la programul de dimineață.

Însă, marea mea bucurie și plăcere, de asta m-am mutat la Oradea, am pus voce pe desene animate. Uite așa, cumva, în momentul în care-ți dorești din tot sufletul, Universul te împinge de la spate. Acum acest proiect, Nani-Nani, este fabulos. Nu m-am așteptat să capete o așa amploare, lucrăm la el de șase luni.”, a povestit Mihaela la Observator.

În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public, unde dă şi sfaturi despre cum să ne gestionăm starea de spirit şi să ne menţinem pozitivi.

Accesează GALERIA FOTO pentru imagini actuale cu Mihaela Tatu.

Ce probleme de sănătate a avut Mihaela Tatu

În urmă cu mai bine de 8 ani, Mihaela Tatu a trecut prin momente extrem de grele. Viața ei s-a schimbat complet după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm, la vârsta de 48 de ani, conform publicației tabu.ro.

”Perioada de menstră era tot mai greu de suportat. Retenție mare de apă, balonări, sângerări foarte abundente și pe o perioadă tot mai lungă, mă concentram din ce în ce mai greu, aveam o stare de oboseală permanentă, anemie și o mărire și întărire neobișnuită a abdomenului. Toate aceste stări le simțeam la o vârstă, 48 de ani, când ar fi trebuit ca în corpul meu să fie liniște și echilibru.

Și le făceam față cu dificultate, mai ales când aveam emisiunile, fie ele în direct sau înregistrate. Apoi toate aceste stări de disconfort mă scoteau din circuit pe o perioadă destul de lungă… Ce mai, nu eram bine și nici nu puteam să le spun telespectatorilor că astăzi nu pot să țin bine emisiunea pentru că mă doare burta.

De multe ori nu găseai înțelegere chiar în rândul femeilor, colegelor, și asta pentru că ele nu aveau asemenea simptome. Neplăcut.”, a declarat ea pentru sursa citată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *