Cu cine își petrece nopțile Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu! A făcut imaginile publice

Despărțirea de Cristina Ciobănașu a lăsat urme adânci în sufletul lui Vlad Gherman! Cu cine își petrece nopțile actorul din ”Adela”, după despărțirea de iubita sa? A făcut imaginile publice! Vlad face față cu greu suferinței provocată de separarea de fosta sa iubită!

Cu cine își petrece nopțile Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu?
A făcut imaginile publice!
Actorul face față cu greu suferinței provocată de separarea de fosta sa iubită!
Cine a zis că iubirea nu doare, ei bine, s-a înșelat amarnic, iar asta ne-o pot confirma fără doar și poate Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Cei doi actori din serialul ”Adela”, de la Antena 1, au decis să o ia pe drumuri separate, după nouă ani de iubire necondiționată, dar mai ales, multe planuri de viitor.

Cu cine își petrece nopțile Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu? A făcut imaginile publice

Deși la început fanii au sperat ca cei doi să facă o glumă, se pare că, în realitate, lucrurile stau exact așa cum ei au declarat. Vlad s-a mutat deja din locuința în care stătea cu Cristina și încearcă să facă diverse activități pentru a-și alina durerea provocată de separarea de iubita sa. Recent, actorul a postat pe contul de Instagram mai multe imagini în prezența unor prieteni de-ai săi, semn că petrece timp de calitate cu ei pentru a-i mai zbura gândul și în alte colțuri.

La rândul său, Cristina Ciobănașu se pare că a ales să stea singură o perioadă, pentru a-și pune ordine în gânduri și a se liniști după vestea care a zguduit lumea mondenă. Actrița a postat și ea mai multe fotografii din locuința sa, singură, în timp ce se uita la serialul în care joacă. Acum este mai clar ca niciodată că nu mai există cale de împăcare între cei doi, cu toate că iubirea dintre ei nu a murit nicio secundă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat despărțirea printr-un filmuleț

Anul 2021 se pare că a început cu stângul pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Luna iubirii s-a arătat a fi una cu ghinion pentru cei doi actori, care și-au anunțat despărțirea fix în prima zi a lunii februarie. Într-adevăr, și-au spus adio după nouă ani de relație, însă susțin că vor rămâne prieteni și se vor sprijini reciproc ori de câte ori va fi nevoie.

Deși au încercat să găsească o soluție pentru a-și rezolva problemele, deși au plâns și s-au zbătut, în cele din urmă, actorii din ”Adela” au decis să meargă fiecare pe drumul său, lăsând o generație întreagă în lacrimi.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni. Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, au declarat cei doi pe rețelele de socializare.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *