Cu toții știm că o relație este formată doar din doi membri, dar se pare că unii au o altă teorie. O vedetă de la noi din țară îi permite soțului să aibă și alte femei, cu condiția de a se întoarce mereu la ea

Există o mulțime de tipologii de oameni și niciunul nu este la fel, motiv pentru care se nasc diferite povești interesante. În România cunoaște o mulțime de cupluri care s-au destrămat din cauza infidelității, dar se pare că pentru unii este ceva normal să înșeli. Un cuplu celebru a făcut un pact extrem de ieșit din comun.

Hevito și Dana, relație ciudată

Hevito este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, cu mare succes și peste hotare, de unde a venit. Provine dintr-o familie modestă, dar a fost mereu ambițios și a muncit încă de la vârsta de 13 ani pentru a ajunge unde este astăzi.

El a venit în România datorită soției sale, Dana, cu 25 de ani mai mare decât el. Este designer de meserie și l-a ajutat mult pe soțul ei pentru a evolua. Deși pare imposibil, cei doi spun că se iubesc și pare că formează un cuplu perfect.

Totuși, relația lor este una extrem de ciudată. Hevito și-a înșelat soția cu Lenna Horvath și nu numai, dar asta nu este o problemă pentru ei. Artistul spune că el și soția lui s-au înțeles cu privire la acest aspect. Astfel, el poate să mai calce strâmb, să mai aibă relații cu alte femei, cu condiția să revină mereu la soția lui și să nu pună sentimente în celelalte aventuri.

Au fost la un pas de despărțire

Hevito spune acum că soția lui îi este cea mai bună prietenă și o apreciază pentru tot ce a făcut pentru el, dar și pentru că îl iubește atât de mult, îl iartă și îl acceptă așa cum este.

Deși acum s-au înțeles și au lăsat deoparte gelozia, cei doi au avut ceva probleme în trecut. Au fost la un pas de despărțire după ce s-a aflat că este un soț infidel. Dana a vrut să-l părăsească pe Hevito pentru că acesta nu era sincer față de ea și îi ascundea multe lucruri.

„Mi-am asumat riscul că se poate termina. Când am avut încredere în el că dacă nu mai dorește să rămână în relația îmi va spune, mi-am asumat niște riscuri pe care mi le asum și acum. Ceea ce îmi doresc este să fie sincer cu mine, el știe că sinceritatea e pe primul plan.” , a declarat Dana.

laur