Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă un milion

Anamaria Prodan este în centrul unui scandal de proporţii. Impresarul este în conflict cu Gigi Becali după ce a nu a mai participat la transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Scandal după ce Dennis Man a semnat cu Parma
Anamaria Prodan îl va da în judecată pe fostul atacant al lui FCSB
Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost sărită din shemă şi nu a mai primit comisionul de 1 milion de euro. Atacantul de 22 de ani a rupt contractul cu ea şi a fost reprezentat de firma lui Giovanni Becali.

Anamaria Prodan a anunţat că îl dă în judecată pe Dennis Man

Florin Manea este sigur că Anamaria Prodan a fost victima înşelătoriei care poartă numele lui Maradona. Agentul de jucători a oferit şi detalii.

„Dennis Man era un jucător determinant pentru FCSB. Dar e bine că a plecat în străinătate. Giovani Becali nu e de vină cu nimic, eu aș fi făcut la fel, mi-aș fi făcut meseria! Nu mi-e frică de Giovani, îmi este frică doar de Dumnezeu și nevastă.

I s-a făcut Maradona Anei! Nu a fost jecmănită, e un cuvânt cam dur. A fost o diferență de cifre la salariu. Fără să supere pe mine, Dennis Man este vinovat că Anamaria Prodan a fost sărită din schemă. Nu impresarii sunt de vină, să fie clar!

N-o văd atât de improtantă! Este o femeie care a reușit în lumea bărbaților. Când mi l-a furat pe Nicușor Stanciu n-am dat jucătorul în judecată, n-am zis nimic, mi-am luat paguba. Asta trebuie să facă și ea acum. Să-și ia paguba.

Nu vreau să-i iau meritele, dar impresariatul e o lume a bărbaților. Ca femeie doar Ana contează, Liubliana nu e impresar. Amândouă au această meserie, dar nu le consider rivale. Dar dintre femei, Ana e prima”, a declarat Florin Manea la Prosport.

Anamaria Prodan a declarat că îl va chema în instanţele civile pe Dennis Man. Nu s-a ferit să se războiască în public şi cu patronul lui FCSB, Gigi Becali.

„Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. „ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi”. E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *