Cum a ajuns Laurette să doarmă în mașină cu fetița sa. Dezvăluiri crunte despre cel mai dur moment al vieții sale!

Laurette a trecut prin clipe cumplite! Mai deschisă ca niciodată, vedeta a oferit detalii despre cel mai dur moment al vieții sale și despre cum a fost obligată de împrejurări să doarmă în mașină cu fiica ei, nou-născută.

Laurette este una dintre cele mai puternice femei din lumea mondenă românească. În ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut de-a lungul timpului, fosta asistentă TV a reușit să răzbească și să treacă peste greutăți, mai ales după ce în viața ei a apărut un copil.

În cadrul unui interviu exclusiv, Laurette a povestit că s-a îndrăgostit nebunește de tatăl fiicei sale, iar atunci când a rămas însărcinată, deși era guvernată de frică, a sperat că se va contura un tablou de familie ideal, la care a visat dintotdeauna, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

„Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu.”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

Deși acum se declară o femeie fericită, Laurette a recunoscut că atunci când s-a despărțit de tatăl fiicei sale, a fost nevoită să doarmă două nopți în mașină, cu fiica ei nou-născută, până când una dintre cele mai bune prietene ale sale a primit-o în casa ei.

„Acum sunt un om fericit. Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni în casă cu hainele și mașina, am dormit 2 zile în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița). Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg.

Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela. Am încercat să gasesc o soluție.”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *