CUM A REACȚIONAT BIANCA DRĂGUȘANU, DUPĂ CE CLAUDIA PĂTRĂȘCANU I-A TRIMIS MAI MULTE MESAJE, ÎN TIMP CE ERA CU GABI BĂDĂLĂU ÎN MALDIVE. CE A SPUS DESPRE ARTISTĂ

După ce Gabi Bădălău a recunoscut la XNS că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, i-a dat anumite mesaje Biancăi în timp ce ei doi se aflau în Maldive, blondina a avut o primă reacție.

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție după ce s-a aflat că a primit mai multe mesaje de la Claudia Pătrășcanu, în timp ce se afla alături de Gabi Bădălău, în Maldive. Blondina a mărturisit că nu a spart casa nimănui, întrucât ea s-a cuplat cu Gabi Bădălău după ce acesta a intrat în divorț cu fosta soție.

Mai mult, la adresa Claudiei Pătrășcanu, Bianca a menționat faptul că aceasta este o femeie extrem de respectuoasă. Discretă, blondina nu a vrut să dea niciun detaliu din relația ei cu Gabi Bădălău.

Cu toate acestea, Bianca a mărturisit că va vorbi la momentul potrivit, atunci când va considera ea că este cazul.

Gabi Bădălău a recunoscut în emisiunea lui Dan Capatos că Bianca a primit mai multe mesaje de la Claudia Pătrășcanu, deloc plăcute.

”I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca”, a spus Gabi Bădălau.

De ce a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău a recunoscut la Xtra Night Show că i-a fost infidel Claudiei Pătrășcanu. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că nu se mai regăsea în relația cu artista din cauza lucrurilor pe care le făcea aceasta.

„Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location”,a declarat Gabi Bădălău, în emisiunea lui Dan Capatos.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *