Cum a reacționat Gheorghe Dincă atunci când a aflat de moartea tatălui Luizei Melencu! Ce gest a făcut direct din închisoare!

Pentru familia Luizei Melencu, adolescentă dispărută în anul 2015 în Caracal, e o perioadă extrem de grea. Tatăl acesteia a murit noaptea trecută, iar la auzul acestei vești, Gheorghe Dincă, criminalul care i-a omorât fiica, după care a incendiat-o, a avut o reacție neașteptată. Ce gest a făcut direct din închisoare!

Tatăl Luizei Melencu a murit!
Cum a reacționat Gheorghe Dincă la aflarea veștii!
La mai mult de un an de când au aflat teribila veste că fiica lor ar fi fost omorâtă cu bestialitate, iar apoi incendiată de criminalul Gheorghe Dincă, familia Luizei Melencu nu a mai avut liniște, iar zi și noapte s-au rugat ca aceste lucruri să nu fie adevărate, iar într-un final fiica ei să fie găsită și să-și reia viața normală pe care o avea până în luna aprilie a anului 2019.

Tatăl Luizei Melencu a murit!

Pentru familia greu încercată e din nou un moment foarte greu, asta pentru că noaptea trecută tatăl tinerei a murit, după ce de mai mult timp se lupta cu o boală grea, iar dispariția fetei l-a făcut și mai mult să sufere, iar boala să avanseze!

Din păcate bărbatul nu a reușit să-și mai facă dreptate, iar familia Luizei Melencu trece acum prin momente foarte dificil, pierderea fiicei lor, dar și pierderea stâlpului casei!

Cum a reacționat Gheorghe Dincă atunci când a aflat de moartea tatălui Luizei Melencu!

Informațiile circulă repede, iar vestea că tatăl Luizei Melencu a ajuns și în închisoare acolo unde se află de mai mult timp Gheorghe Dincă, presupusul criminal al adolescentei, cel care ar fi răpit-o, după care ar fi omorât-o cu bestialitate și incendiat-o!

Atunci când a aflat că tatăl fetei a murit, potrivit Impact.ro, Gheorghe Dincă a avut o reacție violentă, a început să țipe și să arunce cu obiecte în celula în care se afla, iar pentru a fi liniștit a fost nevoie de intervenția gardienilor!

Imediat aceștia au reușit să-l potolească, iar Gheorghe Dincă s-a calmat, iar ulterior a făcut un alt gest care a luat prin surprindere pe toată lumea!

A scris o scrisoare către mama Luizei Melencu!

Deși inițial a recunoscut că a omorât-o pe Luiza Melencu, după care i-a ars cadavrul, de-a lungul vremii Gheorghe Dincă și-a schimbat opinia, într-un final spunând că nu el a fost criminalul fetei!

După momentul în care a aflat de moartea tatălui fetei, aceasta a cerut o foaie și un pix și a scris o scrisoare către mama Luizei Melencu prin care a vrut să-i spună că se oferă să-i plătească toate costurile înmormântării soțului ei, potrivit sursei citate.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în data de 15 ianurie 2020, fiind acuzat de trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte. Aceasta a răpit-o pe Luiza Melencu pe data de 14 aprilie 2019, iar la doar câteva luni asta s-a întâmplat și cu Alexandra Măceșanu!

În luna septembrie a acestui an, monstrul din Caracal a declarat în fața magistraților că nu el le-a omorât pe cele două fete, iar Gheorghe Dincă a mai precizat că oamenii legii l-ar fi bătut și l-ar fi obligat să spună că el este adevăratul criminal.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.