CUM A REACȚIONAT KARMEN MINUNE, DUPĂ CE FANELE I-AU SPUS CĂ NU S-A MAI SPĂLAT PE CAP DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: „AM UN MESAJ PENTRU TOATE GAGICILE”

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, căci nu degeaba se spune că își moștenește în totalitate tatăl. Karmen Minune, căci despre ea este vorba, a avut parte, recent, de un episod neplăcut. Fanele au acuzat-o pe vedetă că nu s-a mai spălat pe cap de două săptămâni!

Karmen Minune a fost acuzată recent de fanele ei din social media că nu s-a mai spălat pe cap de două săptămâni. Vedeta a luat măsuri și le-a explicat imediat răutăcioaselor că a avut extensii și că este normal ca părul să arate diferit față de cum arată în mod normal.
„Am un mesaj pentru toate gagicile care au crezut că timp de două săptămâni eu nu m-am spălat pe cap. Amuzant, chiar mi se pare amuzant să crezi că o persoană poate să stea nespălat timp de două săptămâni. Am fost creață, am avut extensii afro. Părul meu timp de două săptămâni a arătat așa, am niște codițe împletite. Dar da, m-am spălat pe cap, dar apreciez grija pe care mi-o purtați”, a fost mesajul lui Karmen Minune, la adresa răutăcioaselor.
Cum a fost dusă Karmen de către Adi Minune la ginecolog, pentru a afla dacă mai este sau nu virgină
Acum ceva timp, în familia lui Adi Minune a fost mare scandal, după ce Karmen, fiica manelistului, a fugit cu iubitul ei, Franco. Ei bine, pentru a afla dacă artista mai este sau nu virgină și pentru că nu ar fi acceptat niciodată să fie făcut de râs tocmai de către copiii săi, Adrian Minune a luat măsuri…dure.
La vârsta de 16 ani, Karmen a plecat de acasă cu Franco, iubitul ei de la vremea respectivă, iar Adrian Minune n-a mai stat pe gânduri și a luat măsuri.
“Adi i-a spus fiicei sale ca vor merge foarte curand la un medic ginecolog, pentru a vedea daca ea mai e virgina. Carmen sustine ca nu a facut nimic cu Franco si ca inca este domisoara, dar tatal ei nu crede nicio iota, asa ca vrea sa aiba o certitudine. Fata a izbucnit in plans, acuzandu-si tatal ca este nedrept. Spiritele au fost, totusi, destul de linistite. Adrian este fericit ca fiica lui a ajuns acasa, insa, nu stiu ce se va intampla daca se adevereste ca ea a avut relatii sexuale cu Franco. Cred ca o da afara din casa si o trimite la baiatul ala. Minune este foarte strict atunci cand vine vorba despre aceste lucruri si nu are nici o legatura cu etnia, ci cu princiipile. Nu se stie inca nici daca il va accepta pe Franco, asa cum a spus. Ramane de vazut”, a declarat la acea vreme un apropiat al familiei manelistului pentru cancan.ro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.