CUM A REUȘIT DANA ROBA SĂ RĂMÂNĂ ÎNSĂRCINATĂ, DUPĂ CE ÎȘI SPUSESE SPERANȚELE ÎNTR-UN TRATAMENT. A TRĂIT UN ADEVĂRAT MIRACOL

Dana Roba a evoluat foarte mult în ultimii ani. A devenit make-up artist de succes în Timișoara și acum are o familie pe care și-a dorit-o întotdeauna. Deși lucrurile s-au așezat frumos în viața ei în prezent, Dana Roba a trecut, acum ceva timp, prin numeroase încercări.
Și-a dorit mereu o familie și a făcut orice pentru a o avea! Dana Roba a trăit un miracol, după ce a fost la ginecolog, iar acesta i-a amânat tratamentul.
Cum a reușit Dana Roba să rămână însărcinată
Ceea ce a urmat în viața șatenei este rupt din scenariile de film, căci Dana Roba a rămas însărcinată la scurt timp după ce pastorul său a făcut o confesiune dureroasă, despre o femeie care a fost obligată să apeleze la întreruperea de sarcină.
„Mă așteptăm să rămân însărcinată mult mai devreme. Au trecut vreo 4 luni de relație și deja mi-am făcut probleme. Am mers imediat la ginecolog și mi-a zis că mă mai amâna un pic și că nu îmi da tratament. Următoarea duminică am mers la biserică, iar pastorul s-a ridicat și ne-a spus tuturor că trebuie să ne rugăm pentru o femeie care a rămas însărcinată, iar familie ei nu dorea copilul, așa că au forțat-o să facă avort. Însă cel moment, m-am rugat și am spus ‘Doamne, trimite-ne nouă acel copil, noi nu vom face avort”, iar imediat după, am rămas însărcinată. Nu mi-a venit să cred, dar mi-am dat seamă că am a fost un miracol. Am aflat apoi abia la 6 săptămâni că sunt gravidă”, a povestit Dana Roba în cadrul unei emisiuni tv, acum ceva timp.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *