CUM A REUȘIT DANA ROBA SĂ RĂMÂNĂ ÎNSĂRCINATĂ, DUPĂ CE ÎȘI SPUSESE SPERANȚELE ÎNTR-UN TRATAMENT. A TRĂIT UN ADEVĂRAT MIRACOL

Dana Roba a evoluat foarte mult în ultimii ani. A devenit make-up artist de succes în Timișoara și acum are o familie pe care și-a dorit-o întotdeauna. Deși lucrurile s-au așezat frumos în viața ei în prezent, Dana Roba a trecut, acum ceva timp, prin numeroase încercări.
Și-a dorit mereu o familie și a făcut orice pentru a o avea! Dana Roba a trăit un miracol, după ce a fost la ginecolog, iar acesta i-a amânat tratamentul.
Cum a reușit Dana Roba să rămână însărcinată
Ceea ce a urmat în viața șatenei este rupt din scenariile de film, căci Dana Roba a rămas însărcinată la scurt timp după ce pastorul său a făcut o confesiune dureroasă, despre o femeie care a fost obligată să apeleze la întreruperea de sarcină.
„Mă așteptăm să rămân însărcinată mult mai devreme. Au trecut vreo 4 luni de relație și deja mi-am făcut probleme. Am mers imediat la ginecolog și mi-a zis că mă mai amâna un pic și că nu îmi da tratament. Următoarea duminică am mers la biserică, iar pastorul s-a ridicat și ne-a spus tuturor că trebuie să ne rugăm pentru o femeie care a rămas însărcinată, iar familie ei nu dorea copilul, așa că au forțat-o să facă avort. Însă cel moment, m-am rugat și am spus ‘Doamne, trimite-ne nouă acel copil, noi nu vom face avort”, iar imediat după, am rămas însărcinată. Nu mi-a venit să cred, dar mi-am dat seamă că am a fost un miracol. Am aflat apoi abia la 6 săptămâni că sunt gravidă”, a povestit Dana Roba în cadrul unei emisiuni tv, acum ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *