CUM A REUȘIT O FETIȚĂ DE OPT ANI SĂ SCAPE DE CURSURILE ONLINE! TRUCUL FOLOSIT A IMPRESIONAT PE TOATĂ LUMEA

O fetiță de numai opt ani, sătulă de cursurile online, a descoperit o metodă ingenioasă prin ca a reușit să scape de școală mai bine de trei săptămâni. A păcălit pe toată lumea și nimeni nu credea că este în stare de așa ceva

O elevă a reușit să scape de cursurile online timp de trei săptămâni, păcălindu-și părinții profesorii și echipa de asistență tehnică Zoom. Fetița a descoperit un mic turc ce i-a permis să chiulească săptămâni întregi, fără ca nimeni să o poată acuza de ceva.
Întreaga poveste și trucul folosit de elevă au fost făcute publice de către unchiul acesteia, iar internauții au admirat ingeniozitatea celei mici. Se pare că eleva de opt ani a descoperit o metodă prin care putea să păcălească aplicația Zoom. Atunci când se plictisea la ore aceasta folosea trucul, iar platforma îi bloca accesul.
„În mod misterios, într-o zi, Zoom-ul nepoatei mele a încetat să funcționeze în timpul unei lecții și, în ciuda faptului că mama ei a încercat o oră, nu s-a mai putut conecta din nou și a presupus pur și simplu că a fost o problemă ciudată tehnică.

În următoarele două zile, problema a persistat, mama explicându-i profesorului că fiica ei are probleme tehnice și că Zoom nu îi permite să se conecteze. A încercat să folosească aplicația într-o altă casă, a petrecut o oră la telefon cu suportul tehnic al Zoom-ului, iar profesorul a încercat chiar să creeze o nouă sala de conferință pentru întreaga clasă în speranța că va putea accesa – totul fără noroc.
În următoarele două săptămâni, fetița a renunțat la cursurile online, problema fiind aparent de nerezolvat.”, a scris unchiul elevei.

Cum a reușit să păcălească pe toată lumea?
Timp de mai multe săptămâni problema a persistat, iar de fiecare dată când fetița încerca să se conecteze ceva bizar se întâmpla, iar conexiunea era întreruptă. Toate asta până într-o zi când fetița a mers acasă la o cunoștință de familie pentru a încerca din nou.
După aproape trei săptămâni, trucul folosit de elevă a ieșit la iveală și toți au fost uluiți de felul în care au fost păcăliți. Ingeniozitatea fetiței a fost admirată de internauți, care i-au luat apărarea și au felicitat-o pentru planul său.
„În cele din urmă, mama și-a trimis fiica pentru a încerca să lucreze de la casa prietenei sale, iar acolo s-a aflat tot. Prietena surorii mele a urmărit-o în secret pe cea mică. După aproximativ o oră pe Zoom, nepoata mea nu a mai putut suporta și a folosit trucul pentru a scăpa de la cursuri.
Aceasta s-a deconectat, iar apoi a introdus de mai multe ori parola greșită în contul ei, de aproximativ 20 de ori. Atunci când te conectezi cu o parolă greșită Zoom va bloca contul pentru un anumit timp. Cu cât o faceți de mai multe ori, cu atât este mai lungă perioada de așteptare pentru a reveni la Zoom.
Nepoata mea a descoperit această portiță și s-a folosit de ea pentru a păcăli nu mai puțin de 8 adulți timp de 3 săptămâni consecutiv.”, a mai scris bărbatul.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *