Cum arată acum adevărata Gina Felea. Patroana clubului de noapte din Italia încă își caută fete

Deși a trecut mult timp de la prima sa apariție în mediul virtual, adevărata Gina Felea este neschimbată. Ba mai mult, patroana clubului de noapte din Italia încă își caută fete.

Gina Felea nu a renunțat la afacerea din Italia.
Timpul nu a schimbat-o deloc pe blonda, patroană a unui club de noapte.
Gina Felea a ajuns celebră după ce a plecat din România la doar 19 ani pentru o viață mai bună trăită în Italia. Se pare că visul ei de a deveni ”patronăreasă” de club a ajuns să se concretizeze, motiv pentru care a ieșit public pentru a le ajuta și pe alte domnișoare să ducă o viață ca a ei.

Astfel, după ce a făcut mult timp parte din grupul dansatoarelor de lux din cluburile de noapte din Torino, Gina a ajuns să conducă două astfel de locații, motiv pentru care în 2014 făcea un apel la toate fetele care doreau „să ofere o viaţă mai bună familiei sau copiilor lor” şi le promitea marea cu sarea.

Gina Felea este neschimbată de la primul ei video prin care-și căuta fete

După ce clipul ei video a ajuns viral, o actriță de la noi din țară, Anca Dinicu, a jucat-o foarte mult timp pe blonda din Italia, făcând deliciul multor telespectatori ai Antenei 1.

Însă, acum, adevărata Gina Felea nu mai este atât de vizibilă, dar se pare că, în continuare, își caută fete pentru clubul ei, pe care, pe Instagram, l-a și arătat lumii, ca fetele dornice de un ”trai în lux” să știe unde ajung.

Chiar dacă timpul a trecut, Gina pare neschimbată. Blonda a rămas la fel de plină de viață și la fel de cochetă. Patroana cluburilor de noapte din Italia nu a renunțat la machiajul strident și la decolteurile adânci, motiv pentru care, în online, are parte de mulți admiratori. Printre care și multe doamne și domnișoare care declară că ar vrea să ajungă în locațiile ei.

De cealaltă parte, Gina noastră, celebra actriță, a ajuns pe culmile succesului în lumea teatrului și filmului, ba chiar, a făcut show la ”Chefi la cuțite”, acolo unde i-a dat din nou viața personajului patroanei din Italia.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *