CUM AU AJUNS ANDREEA MARIN ȘI IUBITUL EI SĂ FIE „PÂRÂȚI” LA TRIBUNAL

CANCAN.RO a aflat noi detalii exclusive despre procesul în care fosta „Zână” a surprizelor și iubitul ei au fost citați în instanță. La mijloc este vorba de neînțelegeri serioase între vecini,

care durează de mai mulți ani. În discuție sunt modificări importante aduse unei clădiri care ar data din anul 1905. Neînțelegerile ar fi escaladat însă în ultima perioadă.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente și detalii uluitoare legate de controversa dintre Adrian Brîncoveanu și vecina acestuia, din cauza căreia Andreea Marin este nevoită să se prezinte, și ea, în fața instanței de judecată.

Din câte se pare, războiul dintre vecina Eugenia C. și consulul României în Libia ar fi debutat în urmă cu aproximativ doi ani, în 2018, atunci când Adrian Brîncoveanu a acționat-o în instanță pe aceasta, pentru că ar fi adus modificări imobilului de 100 de ani în care locuiesc, fără să aibă autorizațiile necesare.

Discuții în instanță despre presupuse amenințări cu moartea

Potrivit unor documente care au intrat în posesia D.A.S., reiese că între iubitul Andreei Marin și vecina acestuia s-ar fi dus o adevărată bătălie în fața instanței.

”Pârâta arată că avocatul reclamantului i-a spus avocatului său că aceasta a făcut scandal, însă nu este adevărat, a spus doar să se legitimeze.

Pârâta arată că instanța nu are cum să cunoască ce s-a întâmplat la efectuarea expertizei, numai dacă reclamantul nu a scris pe telefon și a transmis instanței aceste lucruri, pentru că tot venea pe lângă aceasta cu telefonul. Aceasta se da la o parte și la un moment dat a amenințat-o că o omoară.

Instanța aduce la cunoștință pârâtei că aceste aspecte nu țin de obiecțiunile raportului de expertiză, ci de fondul cauzei”, se arată într-un document D.A.S.

Conflictul ar fi escaladat

Cu toate că a pierdut acest proces, vecina consulului se pare că nu s-a lăsat păgubașă și a mai deschis și alte acțiuni. Cea mai recentă, în care apare și numele vedetei de la TVR se pare că ar fi pornit de la o discuție mai aprinsă pe care cuplul ar fi avut-o cu vecina, tot pe tema imobilului vechi de 100 de ani.

Din câte se pare, vecina cu pricina s-ar fi simțit lezată de Andreea Marin și de iubitul acesteia, motiv pentru care a înregistrat un nou proces împotriva ”Zânei” surprizelor și a iubitului ei, pe rolul Tribunalului București, cu obiectul: ”pretenții”.

Andreea Marin, despre Adrian Brîncoveanu: “E sufletul meu pereche”

Fosta prezentatoare de la “Surprize, surprize” a făcut mărturii copleșitoare în cadrul unui interviu oferit la începutul acestui an, despre partenerul ei de viață.

“E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești trei ani de când suntem împreună”, a afirmat Andreea Marin la sfârșitul lui ianuarie 2020, după ce s-a întors dintr-o vacanță exotică în care a fost însoțită de Adrian Brîncoveanu

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *