Cum fac dragoste africanii. Ritualuri stranii, vechi de secole întregi

În Africa, castitatea unei femei este foarte importantă. Drept urmare, sunt unele triburi care urmează ritualuri vechi de sute de ani pentru a se asigura că fetele își vor păstra puritatea, până în momentul când își vor găsi dragostea eternă.

Cum fac dragoste africanii
Virginitatea unei femei nu mai este păstrată până la căsătorie, în societatea contemporană. Dar, în Africa, acest lucru încă este considerat un lucru important. Drept urmare, fetele sunt supuse la ritualuri vechi de sute de ani pentru a nu face dragoste decât cu un singur bărbat, informează Descoperă.ro.

De exemplu, în mai multe triburi din estul Africii, se cos labiile fetelor şi li se lasă doar o deschizătură mică pentru a urina şi pentru perioada menstruației.

Alte ritualuri legate de amor în Africa
Dincolo de virginitate, sunt unele triburi care au ritualuri legate de amor. Într-un trib din Ghana, văduvelor li se cere să își curețe spiritul printr-o noapte cu un străin. În Africa de Sud unde există o societate poligamă, nu se face draagoste pe tipul zilei și mai ales în timpul furtunilor, sau după ce au visat urât.

În Africa ecuatorială, mireasa trebuie să facă dragoste cu o gorilă
În Africa Ecuatorială există un ritual mult mai straniu. Înainte de nuntă, mireasa trebuie să facă dragoste cu o gorilă îmblânzită. Dacă nu se va reuși a se ajunge până în acest punct, mirele are tot dreptul să refuze o mireasa pe care nici gorila n-a acceptat-o. Astfel, nunta nu mai are loc. De altfel, se spune că ea își va găsi cu greu un soț.

În comunitatea Ila din Africa, copiii sunt încurajați să facă orice formă de dragoste. Mai mult, este regulă bătută în cuie ca niciun copil trecut zece ani să nu mai fie virgin. În Caramoja, bărbații își înfășoară penisul în metri de țesătură, zilnic, și le extind zilnic cu greutăți, pentru a le ajunge până la genunchi. Tot în Caramoja, femeile au ”dansul virginelor” înainte de a face amor cu primul lor bărbat. Ele cnsumă anumite ierburi care le dau o stare euforică înainte de a face pasul cel mare.

Alte ritualuri de a face amor, din lume
Nu doar în Africa sunt anumite practici sexuale care sunt diferite de societatea contemporană, ci și în alte zone ale lumii. În India, în secolu 5 î.Hr. femeile întrețineau relații intime cu preoții sau cu oricine veneau să se închine zeităților. În Nepal, frații se pot căsători cu aceeași soție, pentru a nu exista certuri legate de pământ. Soția trebuie să fie atentă cu ambii frați pentru a nu crea gelozii între ei.

În nord-estul Siberiei, într-o cumunitate, li se cere fetelor să poarte o anumită pereche de pantaloni din piele pentru a-și proteja virginitatea până în ziua căsătoriei. În Papua Noua Guinee fetele își încep viața sexuală la 6-8 ani, iar băieții așteptau până la 10-12 ani. Totodată, aici, copiii care nu erau căsătoriți nu aveau voie să stea la aceeași masă. În Mangaia, o mică insulă din sudul Pacificului, băieți de 13 ani pot face amor cu femei mai mari care îi învață cum pot fi rezistenți pentri fetele mai tinere. Iar într-un trib din Cambodgia, fetele sunt nevoite să stea într-un adăpost special până devin adolescente. Până își vor găsi bărbatul potrivit ele trebuie să întrețină raporturi sexuale cu mai mulți băieți.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *