Cum se mai simte soția lui Rică Răducanu, după ce a fost internată, în stare gravă

Soția lui Rică Răducanu a fost pusă la pământ de infectarea cu noul coronavirus! În exclusivitate pentru Antena Stars, fostul portar de la Rapid a vorbit despre situația în care se află femeia iubită, dar și care au fost simptomele cu care s-a confruntat partenera de viață, după ce a luat contact cu virusul.

Rică Răducanu și soția sa se numără printre persoanele care au fost infectate cu noul coronavirus. În timp ce fostul portar și-a revenit si a fost externat din spital, partenera sa de viață încă se află, în stare gravă, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

Rică Răducanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că încă de la începutul infectării, soția sa a prezentat simptome mult grave decât ale lui, iar lucrurile s-au complicat din cauza stării de sănătate precare a acesteuia.

“De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase… Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără… îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (…). Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a declarat fostul mare portar al Rapidului pentru Antena Stars.

Totodată, Rică Răducanu a povestit că nu a primit niciun tratament din partea medicilor, însă trebuie să mai stea o săptămână în casă, fără să intre în contact cu nimeni, până când se va testa pentru coronavirus.

“Nu mi-a dat niciun tratament. Nici în spital nu prea am făcut. Am venit acasă, sunt singur. Nu are nimeni voie să vină. Șapte zile trebuie să stau așa, până îmi face un test. (…) Eu nu sunt chiar periculos, dar nevastă-mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost mai demult bolnavă și mi-am făcut li eu testul, și m-au găsit și pe mine pozitiv.”, a mai dezvăluit Rică Răducanu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *