Cum vrea o tânără din Giurgiu să facă bani în timpul pandemiei! Anunțul ei a devenit viral:

O tânără din Giurgiu a găsit rețeta perfectă pentru a se îmbogîți pe timp de pandemie. Fiind o fire religioasă, dar și întreprinzătoare, femeia a decis că cea mai bună rețetă va fi vânzarea unor articole ce oferă protecție împotriva virusului Covid-19.

Cum vrea o femeie de Giurgiu să facă bani în pandemie
Articole vestimentare care oferă protecție împotriva coronavirusului
O tânără din Giurgiu a postat un anunț de vânzare a unor obicete vestimentare mai neobișnuite. Pe lângă modelul unic, care înfățișează diverși sfinți, creatoarea lor susține că acestea oferă „protecție 100% împotriva virusului”.

Metoda-minune de îmbogățire pe timp de pandemie a unei tinere din Giurgiu

Din păcate, mulți români se lasă păcăliți de diversele „metode de protecție” inventate în perioada pandemiei, astfel că zeci de giurgiuveni s-au și interesat de prețul puloverelor sfințite și devenite scut împotriva coronavirusului.

Vând pulovere sfințite ce oferă protecție 100% contra Covid19 celor care le poartă! Detalii în privat”, este anunțul tinerei, devenit viral pe internet.

Pe lângă cei fascinați și de-a dreptul interesați de puloverele-minune, au existat și internauți care au atras atenția asupra eventualelor țepe, din ce în ce mai des întâlnite, mai ales în mediul online, intens folosit în această perioadă de pandemie.

„Nu pot să cred așa ceva. Chiar asa inculți am ajuns sa fim??? Sper să fie o glumă”, a fost unul dintre comentariile adăugate la postarea de pe Facebook.

Această „glumă” vine după ce un număr foarte mare de români a fost diagnisticat pozitiv cu noul coronavirus, mai exact 9.739 de persoane s-au îmbolnăvit, în ultimele 24 de ore. De asemenea, 168 pe români au murit, infectați cu virusul ucigaș.

La acest moment, pe secțiile de ATI ale spitalelor din țară sunt internați 1.205 pacienți.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *