Cutremur în lumea interlopă! Cum s-a răzbunat Florin Salam pe clanul Duduianu

Se anunță un război între maneliști și membrii clanurilor interlope. Mai mulți interpreți cunoscuți din România s-au aliat împotriva unuia dintre cele mai influente clanuri interlope din Capitală. 13 membrii ai clanului Duduianu au fost trimiși în judecată pentru șantaj exercitat asupra unor maneliști cunoscuți.
Procesul care va intra în curând pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 îi are în vizor pe mai mulți membrii ai clanului Duduianu. Se pare că aceștia obișnuiau să le ceară taxă de protecție maneliștilor, iar sumele solicitate erau destul de mari, ajungeau și la 20.000 euro, conform stenogramelor din dosar.

Printre maneliștii implicați în dosar se află și Florin Salam, care era nevoit să plătească o taxă de protecție impresionantă, care ajungea chiar și la 100.000 euro, potrivit WOWbiz.ro. Alături de Florin Salam stau și alte nume cunoscute ale unor maneliști din România precum: Marinică Nămol (Marin Marian), Leo de la Kuweit (Leonard Gaftone), Marian Oprea, Grasu (Marius Ioniță, șoferul lui Florin Salam), Daniel Ioniță (fratele lui Marius) sau Bujilă (Dumitru Cristian Florian).
În acest proces sunt vizați 13 membrii ai clanului Duduianu care ar fi șantajat maneliștii. Este vorba despre Anaser (Florin Duduianu), Aramis (Nicolae Constantin), Denom (Sofian Văduva), Seif (Văduva Miltiade), Cristi Cioară (Bolcoș Cristian) sau Vențer Nicolae Mihai și alții.
Florin Salam, amenințat și obligat să cânte gratis
Florin Salam a fost amenințat și șantajat de mai multe ori de către interlopi și a fost pus să cânte gratis la mai multe evenimente. Florin Salam ar fi povestit procurorilor că interlopii îl chemau la evenimente și încasau ei tot onorariul

Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a spus manelistul procurorilor, potrivit sursei citate.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *