CUTREMUR PUTERNIC ÎNREGISTRAT ÎN MAREA NEAGRĂ. CE MAGNITUDINE A AVUT SEISMUL

Un nou cutremur lovește România! În această dimineață pământul s-a zguduit din nou, iar cetățenii au fost îngrijorați. Iată ce magnitudine a avut ultimul seism înregistrat în țara noastră.

Cutremurele din România sunt din ce în ce mai frecvente, motiv pentru care o mulțime de persoane au devenit din ce în ce mai îngrijorate. Nici ziua de 9 martie nu a fost una fără astfel de seisme, INFO anunțând că a avut loc o ciocnire a plăcilor tectonice.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a făcut anunțul! Joi, 9 martie 2023, a avut loc un nou cutremur, doar că, de data aceasta, în Marea Neagră.

Potrivit informațiilor furnizate de către specialiști, seismul s-a produs la ora 7.01, la 10 kilometri adâncime. Acesta a avut magnitudinea de 3.8 pe scara Richter.

Un cutremur a avut loc, joi dimineață, la ora 7.01, în Marea Neagră.Magnitudinea seismului a fost de 3,8 grade pe scara Richter, anunță INDCFP. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com A fost cutremur în Marea Neagră la ora 7.01

laur