CUTREMURĂTOR! DE CE GROAPA DENISEI MANELISTA ESTE MAI MARE DECÂT CELE NORMALE. TATĂL SĂU A OFERIT RĂSPUNSUL, CU OCHII ÎN LACRIMI

În 2017, pe data de 23 iulie, Denisa Răducu se stingea din viață, după o lungă luptă cu boala nemiloasă care a luat-o mult prea repede de lângă cei dragi. Ceea ce nu multă lume a știut este faptul că groapa artistei este mult mai mare decât cele normale, iar tatăl regretatei maneliste a avut un răspuns de-a dreptul cutremurător.

Moartea Denisei Răducu le-a pricinuit părinților săi multă durere în suflet. Tocmai de aceea, cu ochii în lacrimi, acum ceva timp, tatăl artistei a explicat de ce anume a fost groapa Denisei făcută mai mare decât cele normale.

Mai exact, tatăl regretatei Denisa Răducu are o singură mare dorință: ca sicriul său să fie așezat lângă cel al fiicei, motiv pentru care și-a dorit ca groapa acesteia să fie mai mare.

Apartamentul Denisei a rămas neatins

Anul acesta, pe 23 iulie, s-au împlinit 3 ani de la moartea Denisei Răducu, însă apartamentul artistei a rămas neatins. Părinții ei nu au vrut să-l închirieze, ci să-l păstreze așa cum l-a lăsat cântăreața, înainte să moară. Nici măcar lenjeria de pe pat nu a fost schimbată, iar periuța de dinți a Denisei Răducu încă se află în baia acesteia.

Apartamentul  și mașina pe care le-a avut fata mea, Denisa, sunt ale fetei cele mari, ale surorii mari, ale Adelinei. Deci nu s-au închiriat, au rămas, sunt tot în sânul familiei. Alte discuții referitoare la treaba asta nu au fost. Nu ne facem probleme de genul asta, pentru că, în final, nu că am fi niște oameni sau o familie pe care să o dea banii afară din casă, dar sincer ce am putea să facem noi dacă am închiria apartamentul cu câteva sute de lei? Să plătim și taxe și impozite, pentru că orice venit e impozabil în ziua de azi. Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți? Pentru că sunt fel de fel de oameni și fiecare e în felul lui.Este așa cum și l-a lăsat Denisa, așa cum a dorit ea să și-l mobileze, așa cum a dorit ea să arate, deci nu s-a mișcat nimic, nimic, nimic de la locul lui. Tot ce avea ea, totul e la punct, fix cum și le-a lăsat ea. Lucruri de-ale ei, mobilă, tablouri, lucrurile pe care le avea și pe care și le-a cumpărat, felul în care și le-a aranjat, totul e la fel”, a spus tatăl cântăreței, cu mai multă vreme în urmă, la un post de televiziune.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *