CUTREMURĂTOR, I-AU FOST AMPUTATE MÂINILE! CE A ÎNTREBAT FETIȚA DE TREI ANI DUPĂ OPERAȚIE

Clipe grele pentru o fetiță de doar trei ani, căruia medicii i-au amputate mâinile! Ce a întrebat micuța când s-a trezit din anestezie după intervenția chirurgicală.

O fetiță de trei ani a trecut prin chinuri cumplite, după ce medicii au decis că este nevoie să i se amputeze mâinile. Micuța a fost diagnosticată cu meningită, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit pe parcurs. A început să aibă febră, vărsături și diaree, peste noapte.

Cutremurător, i-au fost amputate mâinile! Ce a întrebat fetița de trei ani după operație
Imediat cum a ajuns la spital cu părinții ei, medicii i-au spus faptul că are gripă. I-au prescris un tratament și i-au trimis pe toți trei acasă, crezând că situația nu este atât de gravă. Însă, starea de sănătate a micuței s-a agravat peste noapte, iar în dimineața următoare copila a făcut o erupție violentă pe burtă și pe spate. Părinții au dus-o, din nou, la spital pentru investigații amănunțite, scrie wowbiz.ro

Avea meningită! În tot acest timp, copila a trebuit să treacă prin momente cumplite. 30 de intervenții chirurgicale, iar într-un final a rămas fără membrele superioare. Cadrele medicale au luat această decizie pentru că Jenna contractase tulpina B a bolii fatale. „De ce nu am o mână? De ce nu am degete?”, au fost primele întrebări ale fetiței, atunci când s-a trezit. I-a răspuns chiar mama ei, cu durere în suflet. „Am putut să îi spun doar că a fost foarte, foarte bolnavă. Așa că dacă prietenii ei o întreabă, ea să le spună că a fost foarte, foarte bolnavă și a trebuit să ajungă la spital”.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *