Cuvinte grele din partea părinților lui Viorel. Ce sumă le cer soților Stegaru pentru a le da fetița

Soții Stegaru au continuat curățenia în curte și în casă. Viorel a apelat la ajutorul unui vecin să taie lemnele.

Veronica s-a apucat de spălat. Până a pregătit Viorel gălețile cu apă pentru mașina de spălat, Veronica a adunat perdelele.

Ocupați cu treburile casnice, soții Stegaru au uitat să mai fie romantici, însă Vulpița, zărind o floare în grădină, i-a adus-o lui Viorel. Veronica i-a spus soțului ei că își dorește tare mult să crească păsări în ograda lor, așa că soțul ei a plecat în sat să caute găini de vânzare.

El a întâlnit o vecină care avea multe găini în curte și era dispusă să le dea o pasăre soților Stegaru. Pentru a primi găina, vecina l-a rugat să taie lemnele.

După ce au vândut vaca din ograda de la Blăgești și au spus că vor vinde și porcii, părinții lui Viorel cer soților Stegaru o sumă imensă de bani.

Mama lui Viorel, doamna Ilinca, le-a cerut 10.000 lei fiului și nurorii ei pentru că au avut grijă în ultimele luni de fetița lor. Viorel și Vulpița vor să meargă la Blăgești să își ia fetița, lucrurile și animalele rămase în curte.

Tatăl lui Viorel, domnul Dumitru spune că a vândut vaca pentru că este a lui și el a îngrijit animalele din curte în lipsa fiului său.

„Nu mă interesează de ei deloc, pot dormi sub pod”, spune tatăl lui Viorel.

„Nici pe mine nu mă interesează, poți să te duci să mă desfiezi”, îi spune Viorel tatălui său.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *