Dani Mocanu, apariție de senzație cu Biblia în brațe! Ce sfat le-a dat fanilor:

Dani Mocanu revine ușor, ușor în atenția fanilor! ”Regele Vizualizărilor”, apariție de senzație cu Biblia în brațe! Ce sfat le-a dat fanilor săi? Este a doua postare pe care o face de când a renunțat la manele!

Dani Mocanu, apariție de senzație cu Biblia în brațe!
Ce sfat le-a dat fanilor?
Este a doua postare pe care o face de când a renunțat la manele!
Deja toată lumea știe că ziua de 31 decembrie 2020 a fost una tristă pentru fanii lui Dani Mocanu, fiind cea în care celebrul manelist și-a luat adio de la manele și s-a retras din industria muzicală. A decis să urmeze calea lui Dumnezeu și să-i mulțumească cum se cuvine pentru tot binele pe care i L-a făcut de-a lungul anilor. Unde mai puneți că ”Regele Vizualizărilor” încearcă să-și transforme și fanii în niște credincioși convinși?

Dani Mocanu, apariție de senzație cu Biblia în brațe! Ce sfat le-a dat fanilor

Da, da, nu glumim deloc, iar ultimul mesaj postat de Dani Mocanu pe rețelele de socializare stă drept dovadă! În urmă cu câteva minute, artistul s-a fotografiat cu Biblia în brațe, reușind să surprindă pe toată lumea, iar dacă nu ne credeți pe noi, imaginea din galeria foto stă drept dovadă. Mocanu vrea să le demonstreze tuturor că nu glumește când spune că s-a dat de partea Domnului, dar mai ales, că este foarte implicat în dezvoltarea sa.

Articolul continuă după recomandări

PLAYTECH
Ce pățește zilnic Nicoleta Voicu. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda trăiește o dramă
ANTENASTARS
Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital!
ANTENASTARS
Cum a fost oprită de la călugărie o celebră artistă de muzică populară!
ANTENASTARS
Dezvăluiri incredibile despre cheful din arest pe care l-a dat Alex Bodi!
Iar asta nu este tot! ”Regele Vizualizărilor” chiar le-a dat și un sfat prețios celor care îl iubesc și îl susțin încă de la începutul carierei sale. Artistul își dorește ca fanii să-l ia drept exemplu și să se apuce să studieze Biblia.

”Studiați Biblia! Ioan 3:16. Dumnezeu să fie cu voi”, este mesajul care a însoțit apariția de senzație a lui Dani Mocanu.

Motivul pentru care Dani Mocanu a renunțat la manele

Cu toate că industria manelelor i-a pus succesul la picioare și l-a transformat în ”rege”, Dani Mocanu a decis să lase totul baltă pentru Dumnezeu. La scurt timp după ce a anunțat că se retrage, artistul a ținut să le spună fanilor săi și motivul pentru care a luat această decizie. Ei bine, atât el, cât și familia sa sunt oameni foarte credincioși și au de gând să îi mulțumească zi de zi Domnului pentru tot ceea ce le-a dat.

”Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Unde mai puneți că cei din mediul online nu sunt deloc de acord cu decizia lui Dani Mocanu! Fanii îl imploră pe ”Regele Vizualizărilor” să se întoarcă în industrie și să-i bucure cu piesele sale. Din păcate, artistul nu poate fi deloc înduplecat, motiv pentru care îl va sluji pe Dumnezeu prin intermediul cântărilor Duhovnicești.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *