DANI OȚIL ARE UN FRATE CU 4 ANI MAI MARE, DAR NU VORBEȘTE CU EL. MATINALUL DE LA ANTENA 1 A RECUNOSCUT CARE E MOTIVUL RUPTURII: „EU NU SUNT PRIETEN CU FRATE-MIU PENTRU CĂ..”

Puțină lume știe că Dani Oțil are un frate cu patru ani mai mare decât el. Prezentatorul TV a vorbit despre relația cu el și a povestit câteva dintre amintirile pe care cei doi le-au făcut împreună.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a spus Dani Oţil.

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil la Antena 1
Formează o echipă redutabilă de foarte mulți ani și sunt plini de energie încă de la primele ore ale dimineții. Răvan și Dani sunt adevărate vedete media și, firește, orice amănunt legat de cariera lor sau de viața personală devine extrem de interesant pentru cei care îi urmăresc.

Firește, atunci când este abordat subiectul ”salariu” totul devine și mai incitant. Potrivit informațiilor furnizate de eva.ro, Dani Oțil – care a avut o relație cu Mihaela Rădulescu – și partenerul lui de emisiune, Răzvan Simion – partener de viață al Lidiei Buble – ar avea un salariu de aproximativ 10.000 de euro fiecare.

Iar această sumă era vehiculată în urmă cu mai mulți ani, ceea ce ne face să presupunem că Răzvan și Dani se bucură, acum, de câștiguri financiare și mai mari.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *