DANIEL BUZDUGAN, PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE. ”DURERI, SPITAL!” ÎN CE STARE ESTE MODERATORUL RADIO ZU

Daniel Buzdugan are probleme grave de sănătate. Moderatorul de la Radio Zu a fost diagnosticat cu pneumonie, o afecțiune care se poate agrava dacă nu este tratată la timp. A mers la spital pentru îngrijiri medicale, dar și-a făcut timp să le transmită un mesaj celor care îl urmăresc.

Daniel Buzdugan are probleme grave de sănătate

Moderatorul de la Radio Zu le-a transmis fanilor că va lipsi pentru o perioadă, întrucât are pneumonie și mai mulți viruși. A ajuns la spital după ce a avut dureri și febră și nu a putut să doarmă. Amuzant din fire, Daniel Buzdugan nu s-a putut abține și a făcut și o glumă la final.

„O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruşi. Naşpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopţi nedormite. Iar voi să vă bucuraţi că sunteţi bine, jur că trebuie să vă bucuraţi. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain şi mai vorbim”, a scris Daniel Buzdugan pe o rețea de socializare.

Buzdugan abia așteaptă să se facă bine și să se întoarcă alături de familie, mai ales că le-a promis că vor face Revelionul împreună. Cât timp va sta în spital, colegul său, ihai Morar, va trebui să se ocupe singur de emisiune.

„Mi-ar plăcea să-mi fac Revelionul cu ăştia doi mititei, de lângă mine, şi chiar şi dincolo de lumea asta aş vrea să mă revăd cu ei. Sper să ne recunoaştem şi să fiu luat la întrebări: tu nu cumva ai fost tăticul nostru acum 1000 de ani?  Uneori mă întreb de unde au apărut ăştia doi în viaţa mea, eu fiind un copil mai de demult decât ei. E fantastic sentimentul şi nu contenesc să mă mir de atâţia ani”, a spus Daniel Buzdugan.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *