Daniela Crudu, sărut pătimaș cu… o domnișoară focoasă! Imagini interzise cu cele două brunete

Daniela Crudu a lăsat bărbații, iar acum s-a afișat pe internet în compania unei domnișoare. Brunetele au avut parte de un sărut pătimaș în văzul tuturor, iar imaginile interzise cu cele două au ajuns virale.

Daniela Crudu preferă femeile.
Fosta asistentă TV se sărută cu foc cu o altă domnișoară pe internet.
Daniela Crudu s-a iubit de-a lungul timpului cu mulți domni, unii bogați și cunoscuți în showiz, alții doar potenți financiar. Însă, din păcate, soarele nu a răsărit și pe strada ei din punct de vedere al vieții amoroase, dar ea găsește mereu soluții să se simtă iubită.

Recent, pusă pe distracție ca de obicei, Crudu a ieșit în oraș în compania unei bune prietene. Cele două dive s-au aranjat la patru ace, apoi au ieșit imediat din casă. Însă, abia acum vine surpriza surprizelor.

Lipsită de inhibiții, așa cum o știe o țară întreagă, fosta asistentă a lui Capatos și-a informat fanii că a ieșit la o porție zdravănă de distracție, însă, nu oricum, ci printr-o imagine de zile mari.

Daniela Crudu s-a sărutat public cu o domnișoară la fel de focoasă ca ea

Sexy bruneta s-a filmat alături de buna sa prietenă, la fel de sexoasă, iar la moment dat au decis că trebuie să meargă mai departe. Astfel că, imaginile pe care vi le prezentăm sunt unele interzise minorilor, căci Crudu schimbă tabaăra, iar acum se dă la… femei!

Ei bine, dacă v-am atras atenția, vă mai spunem doar atât: nu doar că se dă la femei, ci chiar se sărută cu patos cu buna sa prietenă, iar mândre nevoie mare de gestul lor, divele au decis să ”scape” apoi imaginile deocheate pe internet.

Moment în care, fanii brunetei au fost în extaz, căci nu este de ici, de colo, ori ceva obișnuit să vezi două femeie frumoase că se sărută cu patos. Mai ales că la mijloc este vorba de Daniela Crudu, vedeta care mereu a țintit către bărbați extrem de frumoși și tot atât de bogați.

Acum, nenorocul pe care îl are în dragoste, se pare că au împins-o către cealaltă tabară, mai concret, în brațele unei domnițe.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *