Danielei Gyorfi și Goerge Tal, împreună la chirurg

George Tal s-a lăsat convins de soție să scape de chelie. Bărbatul a mers la chirurgul estetician pentru a-și face implant de păr, iar Daniela Gyorfi nu s-a lăsat mai prejos. Dacă tot a ajuns în cabinetul doctorului alături de soț, artista a profitat de ocazie și a făcut mici îmbunătățiri la nivelul feței.

Danielei Gyorfi și Goerge Tal au mers împreună la chirurgul estetician.
Cum arată soțul artistei după implantul de păr
Ce îmbunătățiri și-a făcut cântăreața
Daniela Gyorfi și George Tal au fost prezenți în platoul Xtra Night Show și au vorbit despre ultima lor vizită la medicul estetician. Soțul cântăreței și-a făcut implant de păr, iar blondina și-a pus botox în frunte.

Dacă în cazul Danielei, intervenția nu a fost ceva nou, pentru George a fost o premieră. Partenerul artistei nu a mai recurs până acum la ajutorul medicului plastician, dar soția l-a convins că nu este nimic greșit în asta, chiar dacă ești bărbat.

„Dacă nu era Daniela n-o făceam. Daniela m-a motivat. Că nu e o problemă dacă-ți faci implant. (…) Mi-a pus în față și puțin la spate”, a recunoscut George Tal, în emisiunea Xtra Night Show.

Daniela Gyorfi și soțul au trecut pragul chirurgului estetician

Soțul artistei a recunoscut că intervenția a fost destul de dureroasă, deși se face anestezie locală. Cu toate astea, a rezistat cu brio, fiind pregătit psihic cu mult înainte. El își programase intervenția din luna noiembrie, după ce primise sugestia de la Daniela, în vară.

„Adevărul este că îi cădea părul și am vorbit cu el în vară. I-am spus: George, la anul nu vrei să faci implant?”, a povestit Daniela Gyorfi.

După ce a vorbit despre implantul soțului, artista a recunoscut că nu a plecat din cabinet până nu și-a făcut și ea câteva retușuri. Vedeta vrea să arate cât de bine poate pentru George.

„Eu mi-am făcut botox în frunte. Cred că fiecare dintre noi ne dorim să arătăm bine. Am făcut lucruri foarte puține față de multe care și-au făcut. Eu îmi doresc să arăt foarte bine. (…) Sunt atât de fericită că trăim în acestă era și că tehnologia ne permite să arătăm bine”, a afirmat cântăreața.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *