De ce boală suferă Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct! Gospodina a ținut totul ascuns până acum!

Cu siguranță când spunem Alexandra Bodi știi la cine ne referim! Este vorba despre gospodina din Mureș care a ajuns să fie virală pe Tik Tok împreună cu soțul său, Ionuț, după ce a publicat mai multe clipuri care au stârnit hohote de râs! Deși e mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, iată că ”Regina Tik Tok-ului” de la Acces Direct ascunde o boală de care suferă!

Ce boală ascunde Alexandra Bodi, ”Regina Tik Tok-ului”
Tânăra a fost dată în judecată în urmă cu mai mult timp!
Alexandra Bodi știe cu siguranță ce înseamnă să ducă o viață grea, dar în afara faptului că are o situație materială deloc bună, iată că ea împreună cu soțul ei, Ionuț, încearcă mereu să fie cu zâmbetul pe buze și găsesc fericirea în orice!

Așa s-a întâmplat și atunci când au descoperit aplicația Tik Tok, unde ulterior au devenit virali în urma clipurilor video amuzante postate în online și care au strânit hohote de râs! Cei doi au ajuns chiar și la Acces Direct, iar Alexandra a fost numită ”Regina Tik Tok-ului”, căci e imposibil să intri pe aplicație și să nu dai măcar de un clip video al gospodinei din Mureș!

Ei bine, ea ascunde o boală cronică de care suferă, dar pentru care a fost bună de plată în urmă cu mai multe luni, din cauza unui act medical pe care l-a falsificat!

În anul 2016 ea a fost acuzată de o clinică de analize medicale din Sighișoara că a completat un formulat pentru decontarea acestora, ea suferind de boala cronică, însă aceasta ar fi bifat o rubrică unde scria că nu a fost internată în spital în perioada eliberării recomandării medicale și până la efectuarea analizelor, fapt ce era în totalitate fals!

Alexandra Bodi a fost dată în judecată!

Din această cauza, clinica la care ea a mers nu a putut să-și deconteze contravalorea serviciilor medicale, astfel că i-au transmis Alexandrei Bodi că e obligată să plătească, însă aceasta nu a răspuns! Gospodina din Mureș a fost dată în judecată și a pierdut procesul fără ca măcar să se prezinte!

Pentru fapta pe care a făcut-o, ”Regina Tik Tok-ului” a trebuit să scoată din portofel suma de 190 de lei, o sumă infimă, dar pentru ea și familia sa cu siguranță una mare, dacă stăm să ne gândim la situația materială pe care ea și soțul său o au!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *