De ce este greu pentru Vlăduța Lupău să aibă copii. A făcut dezvăluirea în direct la TV

De ce este greu pentru Vlăduța Lupău să aibă copii. A făcut dezvăluirea în direct la TV. Frumoasa artistă în vârstă de 28 de ani a vorbit despre relația cu soțul său, fotbalistul Adrian Rus, cariera ei înfloritoare și viitorul ei copil. Ce a declarat bruneta despre momentul în care va deveni mamă pentru prima dată. Deși abia așteaptă să aibă copii, artista a mărturisit că ar exista un detaliu care ar pune-o în dificultate.

De ce este greu pentru Vlăduța Lupău să aibă copii
De ce este greu pentru Vlăduța Lupău să aibă copii. Frumoasa interpretă de muzică populară este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Are faimă, are carismă, un logodnic chipeș care o iubește, o carieră înfloritoare și milioane de români care o ascultă cu sufletul la gură, de fiecare dată când cântă. Cu toate acestea un singur lucru lipsește din viața Vlăduței Lupău, pentru ca fericirea ei să fie deplină.

Artista a vorbit despre dificultățile pe care le va întâmpina atunci când va deveni mamă pentru prima oară. În cadrul unui interviu pentru „Acces Direct”, Vlăduța Lupău a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, în ce punct al carierei se află, dar mai ales dacă este sau nu pregătită să devină părinte. Bruneta a mărturisit că abia așteaptă să fie însărcinată, deși o să-i fie greu cu programul încărcat pe care îl are, datorită meseriei sale.

Vreau să am un copil, deși știu că o să fie foarte greu la cântările și la programul meu, dar am noroc. Am părinții aproape, am viitorii socrii aproape.”, a declarat frumoasa artistă.

Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie cu echipajul de poliție
Povestea de dragoste dintre ea și Adi Rus a început cât se poate de simplu și a continuat natural, drept dovadă că sunt făcuți unul pentru celălalt. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci sunt de nedespărțit. Și dacă tot vorbim de cererea în căsătorie, Adi Rus se poate lăuda că a avut o idee originală, atunci când i-a propus iubitei sale să petreacă tot restul vieții împreună. Vlăduța Lupău a mărturisit că momentul a fost unul atipic, într-un cadru complet neașteptat. Ce restaurant? Ce artificii? Artista a fost cerută de soție, în mijlocul străzii, cu ajutorul unui echipaj de poliție.

În timp ce se întorcea de la un eveniment unde tocmai performase, bruneta a fost oprită de Poliție pentru un control, chipurile că ar fi fost mașina zgâriată. Fix atunci când se pregătea să explice condiția în care se afla automobilul, Adi Rus a apărut cu un buchet imens de flori și i-a pus întrebarea pe care orice femeie îndrăgostită o așteaptă de la alesul inimii sale. Povestea de dragoste dintre Vlăduța Lupău și fotbalist a început cât se poate de simplu și a continuat natural, drept dovadă că sunt făcuți unul pentru celălalt. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Am venit la un moment dat de la cântare la trei dimineața și mă oprește Poliția. Întreabă ăia de trusă, de talon. Vede o zgârietură pe mașină și mă întreabă ce e cu aia. Când m-am întors am văzut că mă cere. El s-a dat jos din mașina Poliției, cu un mare buchet de flori. Tatăl lui a fost organ de Poliție. Eu nu sunt prietenă cu polițiștii. Îmi iau permisul, îmi dau amenzi.”, a spus Vlăduța Lupău

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *