De ce i-a mulțumit Mihai Bendeac lui Klaus Iohannis chiar de ziua lui de naștere: „Mesajul făcut public…”

Mihai Bendeac a ținut să transmită un mesaj plin de esență celui mai important om din statul român, anume președintelui Klaus Iohannis. Actorul i-a mulțumit public pentru urările făcute astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere.

Mihai Bendeac, mesaj unic pentru Klaus Iohannis
Actorul, plin de recunoștință de ziua aniversară
Mihai Bendeac și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere, anume împlinirea a 38 de ani. Actorul de comedie a ținut să își arate recunoștința față de toți cei care i-au făcut urări de „La mulți ani”. Printre cele mai importante persoane menționate de juratul de la „IUmor” s-a numărat nimeni altul decât președintele României, Klaus Iohannis! Nu mică le-a fost mirarea internauților când au auzit ce a urmat.

Celebrul actor de comedie a trăit și ziua de astăzi la intensitate maximă, însă parcă ceva a lipsit. În ideea de a se simți cu adevărat apreciat ca personalitate culturală de seamă, Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce le mulțumea pentru „urările” de ziua lui de naștere președintelui țării, membrilor Casei Regale, și chiar și colegilor săi scriitori.

În maniera sa unică și stilul caracteristic, care nu te poate face nici să îl iei în serios, dar nici să te asigure că glumește, Bendeac a transmis un mesaj grăitor, dar în același timp lăsând loc de interpretări.

„Trebuie să îi mulțumesc domnului președinte Klaus Iohannis pentru urarea frumoasă făcută publică astăzi, aș vrea să îi mulțumesc Casei Regale a României pentru urare, pentru diplomă, pentri titlul nobiliar ce s-au gândit să mi-l acorde astăzi la împlinirea celor 38 de ani, aș vrea să le mulțumesc tuturor personalităților noastre culturale și publice, aș vrea să le mulțumesc colegilor mei de la Uniunea Scriitorilor pentru mesajul lor extraodinar și vă sunt extrem de recunoscător, vă mulțumesc din suflet”, a spus Mihai Bendeac, pe Instagram.

Cu toate acestea, o urare unică i-a făcut bunul său prieten Speak, care chiar l-a surprins plăcut pe comediantul sărbătorit, care inițial, nu prea dorea să își serbeze ziua de naștere, fiind chiar introvertit când venea vorba de aniversarea lui.

Mihai Bendeac a vrut să fie omagiat de ziua lui

După ce artistul a postat o fotografie cu ei doi din vremurile în care nu ne era frică să ne apropiem de cei mai buni prieteni, alături de un clduros „La mulți ani”, juratul emisiunii de umor a adăugat că astăzi își dorește să fie omagiat exact așa cum consideră că merită, ceea ce, oarecum, s-a și întâmplat.

„Astăzi este ziua mea și dacă de obicei în fiecare an mă ascundea, , astăzi, iată-mă. Mă duc la teatru, mă duc la repetiții. Este întunecat, a început să ningă, este minunat. Începe să îmi placă treaba asta cu ziua mea”, a mai spus Mihai Bendeac pe rețeaua de socializare.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.