De ce s-a sinucis Nica, influencerița din Chișinău: ”Poate dacă mama sau tata erau lângă mine…”! Ce le spunea mereu fanilor

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul morții Nicăi, bloggerița în vârstă de 24 de ani din Chișinău, care s-a aruncat aseară de la etajul 14 al blocului în care locuia. O tânără frumoasă și plină de succes, întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de motivul pentru care influencerița a recurs la gestul necugetat! Ce le spunea de fiecare dată Nica fanilor săi? Ți se face pielea de găină!

Avea doar 24 de ani, era frumoasă, se bucura de un succes colosal și avea toată viața înainte, însă a decis să plece mult prea devreme. Este vorba despre Nica, cunoscuta influenceriță din Chișinău, care a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul 14 al blocului în care locuia. Vestea a venit ca un trăznet pentru familia și apropiații tinerei, care nu pot înțelege motivul pentru care Nica a ales această cale. Cu toate că a lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare pentru gestul său, se pare că altul ar fi fost motivul pentru care Nica s-a omorât.

Nica, influencerița din Chișinău care s-a sinucis, se simțea singură și li se plângea mereu fanilor

În ultima perioadă, tânăra li se tot plângea fanilor pentru stările triste cu care se confruntă. Nica se simțea singură, a nimănui și se întreba cât se mai suportă, dar mai ales, se mira cât este de puternică să-și ducă de una singură tristețea. Bloggerița se plângea de fiecare dată că dintotdeauna s-a avut doar pe sine și spunea că ar fi ajutat-o mult să îi aibă alături pe mama și tatăl său.

Conform informațiilor apărute, se pare că mama Nicăi ar fi recăsătorită în Israel.

”Uneori, mă întreb cât o să mai suport. Uneori, mă mir cât sunt de puternică. Cât rahat suport. Eu înțeleg că nimeni în afară de mine nu mă va putea ajuta. Nu am un umăr. Nimeni nu-mi va spune: Nika, relaxează-te, totul va fi bine. Mă am pe mine și gata. … Mereu am trăit singură, pentru mine. Pur și simplu, nu mai am pentru cine… Poate că dacă mama sau tata era să-mi fie alături, poate nu era să fiu așa, era să am o altă viață”, le spunea Nica fanilor săi.

Ivan, fostul iubit al Nicăi, cu ochii în lacrimi

Ivan, fostul iubit al tinerei, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și la un moment dat chiar a izbucnit în lacrimi. Tânărul nu-și explică gestul fostei sale partenere și chiar s-a filmat și a început să o întrebe, în fața tuturor, de ce a decis să-și pună capăt zilelor.

”Aș face story și eu personal, dar stau cu lacrimi în ochi, chiar îmi este trist și încerc să înțeleg pentru ce ai făcut asta? Nu trebuie să renunțăm niciodată la viață, tu ești cu un scop pe acest pământ. Asta este dar de la Dumnezeu”, a spus fostul iubit al Nicăi.

laur