De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de fapt. Actorul a explicat totul

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, și-au anunțat fanii că s-au despărțit.

Una dintre cele mai neașteptate despărțiri din showbizul românesc a fost anunțată de cuplul format din Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Cei doi actori din producții de succes precum „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit” au decis să anunțe totul sub forma unui clip video postat pe Instagram.

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de fapt

Așa cum era de așteptat, filmarea a adunat mai bine de două sute de mii de vizualizări și fanilor nu le-a venit să creadă că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Pentru cei care nu știu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formau un cuplu de nouă ani, dar cei doi au ajuns recent al concluzia că e mai bine pentru ei să se despartă și să pună astfel capăt relației de iubire.

PE ACEEAȘI TEMĂ
Ce au postat Speak și Ștefania, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Avem un anunț important”
Totuși, actorii de la Antena 1 au explicat faptul că vor rămâne prieteni și că vor avea, în continuare, grijă unul de celălalt.

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, care l-a completat pe aocuri.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni”, a mărturisit sincer Cristina Ciobănașu.

Fanii au transmis imediat numeroase mesaje și au sperat că cei doi glumesc.

„Plâng… nu mai cred în dragoste adevărată…. e glumă asa-i? 😔”, a scris una dintre admiratoarele înfocate ale cuplului.

Trebuie sa intelegi ca dragostea adevarata nu inseamna sa traiesti langa o persoana pana la adanci batraneti. Si noi de mici avem imaginea asta. Si noi credeam ca dragostea adevarata este reprezentata prin familia perfecta, copii, case, vacante, dar timpul ne-a demonstrat ca cel mai important lucru e sa te bucuri de fiecare moment. Sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Noi am facut asta! Mai mult decat atat iubirea adevarata inseamna sa ai curajul sa iei o astfel de decizie atunci cand simti ca alegerea de a ramane intr-o relatie in care nu te mai regasesti ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a fost răspunsul dat de Vlad Gherman, ce a adunat două mii de aprecieri instant.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *