De ce și-a dat Marian Mexicanu soția afară din casă: „Eu am făcut o greșeală”

Marian Mexicanu trece printr-o perioadă nefastă a vieții sale! Interpretul de muzică de petrecere a mărturisit că a fost nevoit să își dea soția afară din casă și stau separați de mai bine de o lună. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Marian Mexicanu a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a prezentat mai multe simptome specifice bolii. Astfel că la scurt timp după ce a rămas fără gust și fără miros, artistul și-a făcut un test rapid pentru a afla dacă are sau nu COVID-19.

Rezultatul testului a ieșit pozitiv, iar pentru a nu reprezenta un pericol pentru apropiații săi, Marian Mexicanu și-a dat soția afară din casă, fără să stie dacă și ea a fost sau nu infectată.

„Am stat separat, iar eu am făcut o greșeală. Eu nu am știu că Ana Maria are și ea și am gonit-o, i-am zis <>. Am stat 22 de zile izolat. Am copii, am nepoți de 3 ani și jumătate, respectiv 5 ani și jumătate, deci doi îngerași și am zis că nu o sa ia ei. Așa am gândit, am stat separat.”, a spus Marian Mexicanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum se simte Marian Mexicanu în aceste momente

Marian Mexicanu a dezvăluit că gândul de a-i pune pe ceilalți în pericol l-a devastat, astfel că el și soția lui locuiesc deja separat de aproximativ o lună. De asemenea, după cele 22 de zile în care a stat izolat, artistul și-a mai făcut un test COVID, al cărui rezultat a ieșit tot pozitiv.

Actualmente, starea de sănătate a artistului este una bună, însă așteaptă ca testul să fie negativ pentru a putea ajunge, din nou, în sânul familiei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *