De necrezut! Ce i-a cerut o creatoare de conținut pentru adulți lui Papa Francisc

Unii oameni se roagă pentru sănătate, alții pentru fericire, însă există și oameni care cer ajutorul divin în scopuri mai puțin ortodoxe.
Este și cazul modelului Lunna Leblanc, care i-a cerut Papei Francisc să-i binecuvânteze ședința foto pe care urmează să apară în Playboy.

Lunna Leblanc, de origine din Brazilia, este programată pentru a apărea pe coperta următoarei ediții din Playboy.

Modelul, în vârstă de 23 de ani. îl urmărește pe Suveranul Pontif în vârstă de 84 de ani pe Twitter. „Mi-aș dori ca Papa să spună o rugăciune pentru succesul în Playboy” spune Leblanc, potrivit thesun.com.

Aceasta spune că se simte împăcată spiritual datorită mesajelor postate de Papa Francis pe rețelele sociale.

Tânăra spune că se identifică puternic cu o postare recentă în care scrie: „Tatăl Ceresc ne spune tuturor, la fel ca lui Iisus, Tu ești fiul meu iubit!”

De asemenea, aceasta a răspuns și criticilor care au zis că acțiunile ei sunt lipsite de respect: „Mi s-a spus că cererea mea e invalidă deoarece sunt prea senzuală pentru a urmări pe cineva precum Papa. Dar numai Dumnezeu ne poate judeca!”

Este neclar dacă Leblanc a făcut vreo încercare oficială de a primi binecuvântarea Papei. Aceste evenimente au loc la câteva luni după ce contul de instagram al Papei a stârnit controverse, deoarece a dat like la pozele deocheate a două fotomodele.

În noiembrie, contul a dat like unei poze a Nataliei Garibotto, fotomodel cu două milioane de urmăritori.

După cele întâmplate, Garibotoo a declarat: „Mama mea urăște pozele cu posteriorul meu, dar Papa va da dublu click”. De asemenea, și-a schimbat descrierea pe Instagram în „Favorita Papei”.

Luna următoare s-a întâmplat același lucru cu o poză postată de fotomodela Margot Foxx. „Papei i-a plăcut poza mea, ceea ce înseamnă că mă voi duce în rai” a declarat Foxx.

Într-o declarație la acea vreme, un purtător de cuvânt al Vaticanului a zis că se fac investigații pentru a determina ce s-a întâmplat de fapt.

„Negăm că like-ul ar fi putut veni de la Sfințenia Sa, așa că am contatctat Instagram pentru mai multe explicații.”

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *