DE TOT RÂSUL! CE SCRIA PE TORTUL COMANDAT DE O FEMEIE PENTRU ZIUA DE NAȘTERE A IUBITULUI EI

O femeie din statele unite a comandat un tort de la o cofetărie pentru ziua de naștere a iubitului ei, iar când l-a văzut a rămas șocată. Ce scriseseră cofetarii pe tort?

Tânăra anonimă din SUA i-a comandat prietenului său un tort de ciocolată și i-a trimis magazinului mesajul pe care doreau să-l scrie în glazură deasupra lui.

Cu toate acestea, ceva s-a pierdut în mod clar între cerere și ofertă, căci o eroare jenantă s-a produs.
În loc să citească la mulți ani și numele persoanei sau chiar doar la mulți ani, mesajul spunea: „La mulți ani pe ea mulțumesc”.

O imagine a tortului a fost distribuită pe forumul Reddit’s Cake Fails.

Alături de imagine, persoana care a postat-o a scris: „Prietenul i-a trimis mamei un tort; chiar a tastat ghilimele și tot!”
O persoană a comentat: „Nu înțeleg cum oamenii pot reuși să supraviețuiască în viață suficient de mult timp pentru a face așa ceva. Ai crede că prostia lor i-ar fi ucis devreme”.

Altul a întrebat: „Cum mai au acești oameni locuri de muncă?”

Cu toate acestea, altcineva a sugerat că oamenii erau nedrepți, deoarece limba engleză ar fi putut să nu fie prima limbă a brutarului.

Ei au spus: „Postări ca acestea mă fac să mă gândesc la persoana care a scris pe tort. Este posibil ca limba engleză să nu fie prima lui limbă, așa că urmează doar cererea care le-a fost dată în sensul cel mai literal.”

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *