Decizia luata de Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Primele masuri dupa tragedie

Klaus Iohannis a făcut primele declarații după incendiul care a avut loc la Matei Balș! Ce a declarat șeful statului? Patru oameni au murit în incendiul de la Institutul de Boli Infecțioase, în timp ce 100 de pacienți infectați cu virusul ucigaș au fost evacuați!

Klaus Iohannis, primele declarații după incendiul care a avut loc la Matei Balș!
Ce a declarat șeful statului?
Patru oameni au murit în incendiul de la Institutul de Boli Infecțioase!
Zi de doliu pentru România! Încă de la primele ore ale dimineții, autoritățile s-au deplasat de urgență la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, din Capitală, pentru a stinge flăcările care au luat cu asalt parterul spitalului. Din nefericire, patru persoane au pierdut lupta cu viața, în timp ce peste 100 de pacienți infectați cu virusul ucigaș din China au fost evacuați și transportați la alte spitale din București.

Klaus Iohannis, primele declarații după incendiul care a avut loc la Matei Balș

Un cuvânt cu privire la tragedie care a avut loc a avut de spus și președintele României, Klaus Iohannis. În urmă cu puțin timp, șeful statului și-a exprimat părerea de rău vis-a-vis de situația care a avut loc, dar mai ales, le-a transmis condoleanțe familiilor celor patru pacienți arși de vii la ”Matei Balș”.

De asemenea, președintele României a ținut să precizeze că a fost vorba despre o intervenție foarte complicată și că autoritățile au reacționat extrem de rapid pentru stinge flăcările. Ba chiar a adus numai cuvinte de laudă la adresa forțelor de intervenție, dar și la cea a cadrelor medicale ale spitalului de Boli Infecțioase, care se luptă pentru sănătatea pacienților de mai bine de un an.

”Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnic. Am discutat încă de când au fost anunțate forțele de intervenție în permanență cu cei care au condus intervenția și am primit toate datele care sunt certe. A fost o intervenție foarte complicată, cu foarte multe forțe implicate. S-a reacționat extrem de rapid, în foarte puține minute. Din păcate, pentru câțiva a fost prea târziu. Situația se repetă cumva”, susține Klaus Iohannis.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *