DECIZIE RADICALĂ LUATĂ DE OANA ROMAN.

Oana Roman vrea să facă o schimbare majoră. Vedeta are în plan să se mute în Franța. Însă, deocamdată, nu poate face această mutare. E nevoită să rămână în țară pentru a avea grijă de mama ei.

Vedeta are aproape tot ce și-a dorit vreodată: o familie fericită, o siluetă pentru care a muncit foarte mult, proiecte care-i aduc bani frumoși, dar mai rămâne ceva neîndeplinit. Oana Roman visează să se mute definitiv în Franța. E îndrăgostită de acel loc încă de când era studentă.

Doar că există un inconvenient în toată această situație. Nu poate părăsi țara pentru că trebuie să aibă grijă de Mioara Roman.

„O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a studiat la Sorbona

După ce a terminat liceul în 1994, Oana Roman a mers să studieze la Sorbona. Astfel, până în 1998 vedeta a studiat la Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona.

Fiica lui Petre Roman s-a făcut remarcată acolo și a fost șefă de promoție. Mai mult, Oana Roman a avut cea mai mare notă din promoția ei la lucrarea de masterat, punctajul pe care l-a obținut a fost de 17,5 din 20.

Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu

Duminică seară, 13 decembrie, la aceeași oră, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Oana Roman, Cristina Ich, dar și Anda Adam au publicat un mesaj pe contul lor de socializare prin care anunță public

că au intentat un proces, pe cale legală, împotriva Oanei Zăvoranu. Vedetele se pare că și-au ales același avocat care să le apere de jignirile și criticile aduse de Ooana Zăvoranu.

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine

și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre.

Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea

ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.”, este doar o parte din mesajul scris de vedetele din online, adresat Oanei Zăvoranu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *