Declarație dureroasă a lui Florin Vasilică după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian le-a adus multă durere în suflete apropiaților și fanilor ce îl îndrăgeau. Un interpret care este foarte afectat de moartea artisului este chiar Florin Vasilică. Acesta a făcut declarații cudurereîn suflet. Ce a spus artistul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

Florin Vasilică este foarte afectat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Florin Vasilică este profund îndurerat din cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta a făcut declarații în cadrul unei emisiuni televizate unde a mărturisit că se văzuse cu artistul chiar cu două zile înainte să plece pe lumea cealalată. Florin Vasilică a spus că este în șoc din cauza celor întâmplate, mai ales că atunci când s-a întâlnit cu Petrică Mîțu , acesta nu i-ar fi spus că are vreo problemă de sănătate din cauza bolii pe care o avusese.

„N-am cuvinte, nu-mi vine să cred că în două zile de când ne-am văzut s-a întâmplat o așa mare tragedie. A fost foarte rapid totul. Petrică a venit la noi cu ”Ce fac băieții lui tata?”, cu glumele noastre. Nimic nu prevestea că s-ar putea întâmpla o așa mare tragedie.

Îmi pare nespus de rău. Sunt în stare de șoc! (…) Cu noi nu a vorbit, nu a spus că ar avea ceva probleme în urma faptului că a avut COVID. El era exact așa cum îl știu din totdeauna, nu am văzut nimic.„, a spus Florin Vasilică

Autoritățile s-au autosesizat în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Conform informațiilor apărute în presă, autoritățile s-au autosesizat și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii așteaptă rezultatele finale ale necropsiei care vor arăta din ce cauză a murit artistul. La morga unde se află trupul neînsuflețit al artistului au ajuns și criminaliștii, deocamdată fiind doar rezultate preliminare.

O altă informație bombă este faptul că mâine ar fi citați suspecții din dosar pentru a da declarații. Este vorba despre anagajații clinicii în cadrul căreia artistul fusese internat. Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei, iar familia nu se poate opune conform legii

laur