DECLARAȚII ULUITOARE ALE LUI ADRIAN NĂSTASE DESPRE SENATOAREA DIANA ȘOȘOACĂ: „ÎNTR-O ZI O SĂ SUNE LA 112 ȘI…”

Adrian Năstase a comentat, pe blogul să personal, incidentele de duminică legate de controversata Diana Șoșoacă. Senatoarea a fost la un pas să intre cu forța în Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, cerându-și drepturile de demnitar.

Fostul premier al României spune că parlamentul în configurația actuală nu face fața, cel mai probabil, din cauza președintelui Klaus Iohannis.

„Iohannis si-a dorit sa aibă „parlamentul sau”. Pentru că parlamentul cu Psd era rău. Acum il are. Senatoarea Sosoaca i-a oferit o mostră. In curand, in calitate de „inalt demnitar roman”, va suna la 112 si va cere sa i se deschida Palatul Cotroceni, dupa ce a cerut acelasi lucru la Ministerul de interne.

Bănuiesc ca presedinta Senatului, dna Dragu, dupa ce s-a consultat cu mai multe ONG-uri cum sa dărame zidul de la Palatul Parlamentului, va face consultari si pentru a dărama zidul de la Palatul Cotroceni. In felul acesta, presedintele se va putea intalni ma usor cu poporul”, a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

Înregistrarea făcută de Diana Șoșoacă la Spitalul Sfântul Pantelimon

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *