DEEA ȘI DINU MAXER, ÎN DOLIU!

Deea și Dinu Maxer sunt în doliu! Cristi Andone, tânărul cu care au colaborat, s-a sinucis. Familia și apropiații sunt în stare de șoc după afalrea veștii.
Cristi Andone, tânărul care a apărut în videoclipul melodiei lansate de Deea și Dinu Maxer, și-a pus capăt zilelor după ce a picat examenul auto. Acesta avea doar 18 ani, era din Vaslui, comuna Banca, satul Ghermănești, și se pregătea de examenul de bacalaureat. Pe data de 8 decembrie a dispărut de acasă și, ulterior, a fost găsit spânzurat de către polițiști.
Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragedia.
”În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se face cercetări pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Deea și Dinu Maxer au publicat mesaje dureroase pe paginile lor de Facebook după aflarea veștii.

Cristi Andone era un băiat talentat și sufletist, foarte muncitor alături de care am lucrat cu mare drag. Iubea mult serile de vară și îndrăgea tare mult piesa lui Dinu Maxer „Decât să imi pară rău”, jucând in videoclip și fiind alături de noi la scenă după programul lui de muncă. Drum lin spre o lume necunoscută pe care ai ales-o prea devreme…”, a scris Deea Maxer pe pagina ei de Facebook.
”Cel mai frumusel baiat (ce tocmai împlinise 18 ani) din cadrul personalul unui hotel a decis sa-si pună capăt zilelor! Am petrecut câteva veri alaturi de el și de gasca frumoasa de acolo. Sunt bulversat…oare ce poate fi atat de deprimant incat sa te gândești ca totul se termina acolo…si sa nu poți sa privești putin mai departe, catre o noua zi…o noua oportunitate! Va rămâne în amintirea tuturor prin imaginile de la videoclipul meu, in care a dansat alaturi de prietena lui”, a scris și Dinu Maxer pe pagina lui.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *