Denisa, cea care și-a acuzat tatăl că i-ar fi ucis bunica, a mințit! Ce arată testul poligraf

Cazul prezentat de Denisa a luat o întorsătură incredibilă! Testul poligraf a arătat că tânăra care și-a acuzat tatăl că i-ar fi ucis bunica, femeia care a crescut-o de când era mică, a mințit în unele privințe. Iată la ce întrebări nu a spus invitata de la Acces Direct adevărul!

Denisa nu a spus adevărul complet!
Testul poligraf arată că tânăra a mințit la unele întrebări.
Denisa i-a adus ieri acuzații șocante tatălui ei. Tânăra în vârstă de 26 de ani a susținut că ar fi fost martora unei scene absolut șocante, în urmă cu 15 ani. Conform spuselor ei, într-un moment de furie, părintele său ar fi aruncat în mama lui cu un știulete de porumb, fapt ce i-ar fi cauzat moartea femeii.

Denisa a mințit la detectorul special

Astăzi, Denisa a acuzat-o și pe actuala iubită a tatălui ei de fapte grave, mai exact de faptul că Verginia ar fi amenințat-o. Invitata a spus astfel că cea care trăiește acum cu părintele ei i-ar fi transmis că o va da afară din casă.

După ce s-a terminat emisiunea, mama mea a vrut să o spune pe doamna Verginia, să ia legătura cu ea. A început să vorbească doamna Verginia. A zis că dacă voi continua cu Acces Direct, va tăia în carne și oase cu mine și că mă va da și afară din casă. Virginia și tatăl meu locuiesc în casa dânsei. Casa bunicii e vândută. Casa unchiului i-ar reveni tatălui meu, dar locuiesc eu în ea”, a spus Denisa la Acces Direct.

Testul poligraf indică faptul că tânăra a spus adevărul numai la unele întrebări

Tot astăzi, telespectatorii Acces Direct au putut afla rezultatul testului poligraf pe care l-a făcut Denisa. Tânăra a spus adevărul la următoarele întrebări: „Verișorul tău, Morozan Genghiz, a fost martor la lovitura aplicată de tatăl tău cu un știulete, bunicii?, „În urma loviturii provocate de tatăl tău cu un știulete în cap, bunica ta a murit?”, însă detectorul special a indicat că fata a mințit la întrebările: „Ai văzut că tatăl tău a lovit-o pe bunica ta cu un știulete în cap în anul 2007?” și „V-a spus tatăl tău ție și vărului tău, Morozan Genghiz, să nu spuneți nimănui despre acea lovitură de știulete?”.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *