Denisa Răducu și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere! Ce a apărut pe contul de socializare al artistei?

Denisa Răducu ar fi împlinit astăzi, 13 decembrie, vârsta de 30 de ani. Ce a apărut pe contul de socializare al regretatei artiste?

În urmă cu trei ani, o veste teribilă zguduia lumea showbiz-ului din România și nu numai. Una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi pierdea lupta cu o boală cumplită! Denisa Răducu, căci despre ea este vorba, nu poate fi uitată nici astăzi, amintirea ei fiind vie în inimile celor care au cunoscut-o și care i-au îndrăgit melodiile.

Denisa Răducu și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere
In articol:
Denisa Răducu și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere
Astăzi, 13 decembrie, ar fi fost ziua de naștere a frumoasei artiste, care ar fi împlinit 30 de ani. Familia și prietenii i-au transmis mesaje pe contul de socializare, cu toate că ea nu mai e să le răspundă. Unul dintre mesajele emoționante care au apărut pe contul Denisei Manelista este din partea unei prietene, care o considera sora ei. Regretata artistă nu va fi uitată niciodată, acest lucru este cert. Cei care au cunoscut-o nu se vor putea obișnui vreodată cu absența ei.

„Te iubesc surioară! 🙁 🙁 🙁 Al 4 lea an în care iti serbezi ziua de naștere în lumea celor drepți , al 4 lea an în care nu ne poti raspunde fizic la milioanele de mesaje pe care le primești… Ești si vei ramane un exemplu de modestie , frumusete si talent.

Te iubim si te vom iubi mereu! #IngeriiNuMor Astăzi ar fi trebuit să ti uram „la multi ani „,dar din pacate Dumnezeu te a vrut alături de El!

Nu putem decât,cu lacrimi în ochi să aprindem o lumânare și sa ne gandim la tine …..ceea ce facem mereu de cand ai plecat dintre noi! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE suflet bun si curat! ne lipsești enorm!”, este mesajul transmis de prietena Denisei Răducu, pe pagina sa de Facebook.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *