Descoperire macabră: A cumpărat pachețele de primăvară de la supermarket. Ce a găsit în ele

Un bărbat din Italia a avut parte de un șoc în timp ce mânca niște pachețele de primăvară cumpărate de la un supermarket din Imola, provincia Bologna.

Consumatorul a găsit o bucată de deget într-unul din aceste rulouri, informează publicația italiană Corriere Romagna.

Macabra descoperire a fost semnalată carabinierilor în data de 19 noiembrie de către clientul nervos și dezgustat de ceea ce găsise în mâncarea sa. Militarii au dat startul unei anchete și au constatat că este într-adevăr vorba de o falangă a unui deget care avea și o unghie, iar la aspect seamănă din toate punctele de vedere ca fiind de proveniență umană.

Proba a fost trimisă la laborator pentru un test ADN
Anchetatorii au trimis proba la laborator pentru a analiza ADN-ul și a constata cu certitudine că este vorba de un deget uman. Între timp, carabinierii au verificat și celelalte rulouri din supermarket pentru a decide dacă trebuie retrase de pe piață sau nu. Din fericire, se pare că este vorba doar de un caz izolat.

Ulterioare verificări au scos la iveală faptul că produsul a fost preparat în Barcelona, Spania, și este foarte probabil să fi ajuns în interiorul preparatului în urma unui accident de muncă petrecut în clădirea unde sunt fabricate aceste rulouri.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *