Descoperire macabră: Persoană carbonizată, într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă, duminică, după ce au fost sesizaţi că într-o maşină carbonizată aflată pe un câmp de lângă oraş se află o persoană carbonizată. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă este vorba despre un bărbat sau despre o femeie şi identitatea victimei.

În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.

Polițiștii au început cercetările
Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal. Nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Poliţiştii au început cercetările pentru a afla dacă trupul carbonizat este al unui bărbat sau al unei femei şi merg pe mai multe piste, ei încearcă să afle dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *