DESPĂRŢIRE DEFINITIVĂ în showbiz! Şi-au spus “ADIO” în urmă cu două zile

Yoannes și Narcisa Moisa s-au despărțit oficial! Artistul a făcut anunțul chiar pe pagina de socializare, motivul principal fiind artistul Tzancă Uraganul.

In articol:
Tzancă Uraganul, motivul despărțirii dintre Yoannes și Narcisa Moisa!
Între Yoannes și Narcisa Moisa lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. După ce artiștii au decis că trebuie să-și mai dea o șansă, acum totul pare dat uitării pentru totdeauna. Motivul este chiar Tzancă Uraganu!

Tzancă Uraganul, motivul despărțirii dintre Yoannes și Narcisa Moisa!
Yoannes și Narcisa Moisa au decis că nimic nu mai poate fi reparat între ei, așa că artistul a postat pe pagina personală de Instagram că fosta lui parteneră este

o femeie singură.
“Începând din momentul acesta, relația mea cu Narcisa este strict profesională . Nu au avut relație intimă, așa cum spune domnul Tzanca. Așa că, dragele mele, aveți verde… Și ea are verde..Felicitări, Tzanca! Ne-ai despărțit.. ce mă fac eu acum cu toate admiratoarele tale?!”, a declarat Yoannes.

[Sursa foto: Facebook Narcisa Moisa]
Tzancă Uraganul susține că Narcisa Moisa s-ar fi gândit la el în ipostaze indecente și că femeia nu ar fi trebuit

să își ceară scuze dacă acest lucru nu ar fi fost adevărat

Dacă Ion Ciobanul ăsta al lui Narcisa (Yoannes, n.red.) vrea să îi fac puțină reclamă, uite că o să îi fac. Și, în curând, o să vadă toată lumea mesajele pe care mi le trimitea mie Narcisa. În cel mai scurt timp va apărea adevărul, pentru că ăsta este adevărul, nu ce a spus el și ce a inventat, aia a fost un fel de mască ca să acopere chestia pe care a făcut-o nevasta lui. Bine, oricum el merită, pentru că e un cioban, ce să facă cu el? Dar…dacă el așa a vrut și a încercat să se ia cu mine, voi ieși cu probe. Și vreau să vă spun că eu nu am de-a face cu femei măritate și cam asta e… Vă voi demonstra adevărul și nu e ceea ce credeți voi, că l-ar fi prins ea pe el cu alta.

E invers… Dar, char așa, nu v-ați dat și voi seama? Când ea plângea pe filmarea aia și urla și își cerea iertare…

Nu are cum să greșească un bărbat și să își ceară iertare o femeie, cum vine asta?! Fiți deștepți”, spune Tzancă Uraganul

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *