Despărțirea momentului! Vestea a venit ca un trăsnet — El tocmai a făcut anunțul: „Suntem semi-separați”

Elon Musk și partenera sa de viață, cântăreața Grimes, s-au despărțit după aproximativ trei ani de relație. Cei doi au împreună un fiu pe nume X Æ A-Xii. Potrivit declarațiilor celor doi, au rămas în relații foarte bune, distanța fiind problema principală care a dus la separare.

Elon Musk este cel care a confirmat despărțirea

Fondatorul SpaceX și iubita sa cântăreața Grimes formează un cuplu de mai bine de trei ani. Nimeni nu se aștepta ca relația celor doi să se rupă atât de devreme, mai ales că au și un copil împreună. Omul de afaceri a confirmat că el și iubita lui sunt în prezent “semi-separați”, dar se află în continuare în relații bune.

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat Musk pentru PageSix.

Se pare că problemele au început între cei doi când fondatorul SpaceX s-a văzut nevoit să locuiască vreme îndelungată în Texas pentru a se ocupa de propriile afaceri, în timp ce iubita lui are o carieră de succes la Los Angeles.

Cu toate că au confirmat despărțirea, cei doi sunt în continuare în relații foarte bune și chiar la momentul anunțului se aflau împreună.

„Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles” a mai spus Elon Musk. „Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată”.

Elon Musk și Grimes a început o relație în anul 2018 și fiul lor, pe nume X Æ A-Xii, a venit pe lume anul următor. Cei doi au fost văzuți împreună la marele eveniment Met Gala care a avut loc la începutul lunii septembrie.

laur